Acer Aspire S7 - Ultrabook cu ecran tactil

ELKOTech anunta disponibilitatea noului Acer Aspire S7, cel mai usor si subtire Ultrabook cu touch, care ruleaza pe Windows 8.

Subtire cat un smartphone, Aspire S7 are o carcasa unibody din aluminiu si dispune de un ecran tactil, Full HD, cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul Ultrabook-ului este protejat de Gorilla® Glass 2, tehnologie care ofera sistemului o rezistenta superioara. Acer este prima companie care foloseste acest tip de protectie, Gorilla® Glass 2, in construirea laptopurilor.

"Acer a abordat o noua metoda pentru dezvoltarea Aspire S7. Am folosit metode si materiale premium, am pus experienta utilizatorului pe primul plan. Angajamentului nostru este de a incorpora in produsele noastre tehnologii care completeaza comportamentul uman si stimuleaza actiunea si gandirea progresiva", a declarat Jim Wong, Presedinte corporate al Acer.

Acer-Aspire-S7

Pentru o rezistenta mai mare, intre carcasa si sticla este inclus un material de amortizare, astfel incat daca Ultrabook-ul este scapat, socul sa fie absorbit de carcasa si nu de sticla.

Aspire S7 vine cu o solutie de racire noua, numita "TwinAir", care creste autonomia bateriei si pastreaza Ultrabook-ul rece. Solutia foloseste doua ventilatoare de mare viteza, 10000rpm, unul pentru a trage aer rece si altul pentru a elibera aer cald.

"Acer Aspire S7 este unul dintre cele mai noi Ultrabook-uri lansate la nivel international. Faptul ca acesta este disponibil in oferta partnerilor ELKOTech este un avantaj pentru utilizatori, care au astfel acces rapid la cele mai noi produse de pe piata", a declarat Cristian Paiu, Product Manager Acer in cadrul ELKOTech.

Acer Aspire S7 ruleaza cu procesoare Intel® Core™ i5-3317UB sau i7-3517U si foloseste SSD-uri in RAID 0. Bateria Li-Polymer ofera o autonomie de 6 ore, utilizatorul putand dubla durata de viata pana la 12 ore prin folosirea unei baterii complementare.

Acer Aspire S7 vine cu doua noi tehnologii, Acer Green Instant On pentru o bootare si pornire rapide, si Acer Always Connect, care le permite utilizatorilor sa isi conecteze si foloseasca datele pe mai multe dispozitive, oriunde, oricand, chiar si in modul sleep. Dispozitivele vin cu tehnologia AcerCloud pentru a le oferi utilizatorilor acces la datele din Ultrabook de pe smartphone si tablet PC. Astfel, utilizatorii pot face fotografii cu smartphone-ul si apoi sa le vada pe Ultrabook.

Acer Aspire S7 este disponibil in oferta partnerilor ELKOTech incepand cu luna noiembrie, la preturi pornind de la 6199 de lei.

Cele mai citite