Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Fanii Call of Duty: Black Ops 2 au descoperit Mass Effect 2 pe cel de-al doilea disc de instalare

Call of Duty: Black Ops II a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Asa ca odata ce a aparut pe piata, milioane de oameni s-au dus si au achizitionat o copie. Din nefericire, odata ce au ajuns acasa, au descoperit ca nu pot instala jocul. De ce? Fiindca cel de-al doilea disc era de fapt cel pentru Mass Effect 2.

Deci sa intelegem mai bine, cativa fani Black Ops II au cumparat jocul, au ajuns acasa si au descoperit ca cel de-al doilea disc nu are legatura cu Treyarch sau Activision, ci este o parte dintr-un RPG lansat in 2010, al unei companii rivale,  Electronic Arts. Ma intreb, oare cine a dat-o in bara asa de rau?

Conform bizarei povesti, aparent problema a fost intai raportata pe forumurile oficiale Call of Duty si Steam, dar si pe Reddit. Cauza problemei, este evident necunoscuta, desi se banuieste ca ambii publisheri, Activision si EA folosesc acelasi producator de discuri, iar o incurcatura intre cele doua imagini pe linia de productie a oferit unor jucatori Mass Effect 2 in loc de Black Ops 2. O eroare umana, nu?

Call of Duty - Black Ops II

Cele mai citite

Error: No articles to display