Allview P6 Stony si Alldro 3 Conect

Allview lanseaza doua dintre cele mai performante dispozitive din gama sa: smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony, cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch si tableta Alldro 3 Conect cu 3G si GPS incorporat.

Smartphone-ul Dual SIM P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si beneficiaza de noua interfata grafica Berry. Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct, precum si camera foto de 8 MP cu autofocus.

Primul detaliu care te surprinde placut este marimea display-ului, de 4,65 inch. Ecranul reda imaginile la o rezolutie de 1280x720 pixeli, iar tehnologia HD Super Amoled asigura un contrast puternic, culori vii si claritate de top. P6 Stony este echipat cu procesorul Cortex A9 Dual Core care asigura experienta optima in utilizarea aplicatiilor, o reactie rapida la comenzi si o experienta multitasking remarcabila. Cu o grosime de numai 8,6 mm si o greutate de 131 de grame, Stony este un smartphone extrem de elegant.

Allview-P6-Stony

Camera foto performanta de 8MP, una dintre cele mai apreciate de pe piata, cu autofocus si led flash, realizeaza imagini HDR si filme HD extraordinare. Smartphone-ul este protejat de aplicatia preinstalata Bitdefender Mobile Security, oferita de catre liderul pietei locale de antivirus.

P6 Stony se poate conecta, intr-o zona de pana la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, intre ele.

Tableta Alldro 3 Conect, cu receptor GPS incorporat, are un display capacitiv multitouch de 9,7 inch, este dotata cu un procesor Cortex A9 si ofera conexiune 3G, wireless si Bluetooth.

Alldro 3 Conect este o tableta subtire si robusta, dedicata utilizatorilor din mediul business, dar si celor care isi doresc mobilitate maxima, datorita functiei 3G incorporate, care permite efectuarea si receptionarea de apeluri, navigarea pe Internet sau trimiterea si primirea de e-mail-uri, fara a mai depinde de o conexiune WiFi. La tableta se pot conecta diverse accesorii si device-uri utilizand conexiunea Bluetooth: tastatura, imprimanta, boxe sau casti. Aplicatia preinstalata Office Suite Viewer ajuta la deschiderea de fisiere Word, Excel, Power Point si Zip.

Allview-Alldro-3-Conect

Tableta dispune de o camera foto de 8MP, cu autofocus si flash led si de difuzoare stereo de calitate ce redau un sunet de clar. Camera iti ofera posibilitatea de a surprinde fotografii de mari dimensiuni, pentru care ai la dispozitie un numar mare de efecte si setari. Cu ajutorul GPS-ului incorporat, imaginea pe care le-o transmiti prietenilor poate contine si locul unde a fost surpinsa. Ecranul capacitiv multitouch de 9,7" reda filmele si imaginile la o calitate superioara.

Cele mai citite