Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Call of Duty: Black Ops II a inregistrat peste 500 de milioane de dolari in primele 24 de ore

Uneori imi aduc aminte de epoca de aur a jocurilor cand titluri complexe precum Deus Ex, Elder Scrolls: Morrowind sau Thief erau cele care dictau traiectoria industriei. Din nefericire, daca unul din acele jocuri ar fi fost facut astazi, cel mai probabil ca ar fi considerat mediocru sau poate chiar prost, din cauza faptului ca era prea dificil si nu tinea de maini utilizatorul. Astazi, jocuri precum Black Ops II se vand.

Conform celor de la Activision, milioane de fani au invadat cele 16.000 magazine de pe tot mapamondul si au cumparat in valoare de peste 500 de milioane de dolari. Pentru asta, trebuie sa felicit echipa de marketing Activision, si trebuie sa recunosc ca jocul insasi nu este teribil, mai ales daca il comparam cu "alternativa" Electronic Arts, Medal of Honor: Warfighter. Totusi, 500 de milioane de dolari, mai mult decat intreaga francizele Star Wars si Harry Potter, este un pic cam mult.

Inca nu putem confirma faptul ca Black Ops II, este cel mai vandut joc din franciza Call of Duty, desi cifrele sunt destul de ridicate. Totusi, vanzarile masive si receptia pozitiva a jocului, semnifica ceva important pentru industria jocurilor. Sub-genul MMS (Modern Military Shooter) inca este relevant si va continua sa fie, iar jocurile complexe de alta data, cele care necesitau ani de munca, nu vor reveni prea curand.

 

call of duty black ops 2-wide

Cele mai citite

Error: No articles to display