AOC lanseaza doua modele 60ID, din gama sa profesionala

AOC lanseaza doua modele 60ID din gama sa profesionala, modele ce impresioneaza prin functiile ergonomice, care permit amenajarea unui spatiu de lucru mai comod si mai sanatos. Modelul e2460Phu este potrivit atat pentru aplicatiile standard de lucru, cat si pentru divertisment; la fel este si modelul m2460Phu, care este echipat cu un ecran AMVA. Datorita celei mai noi tehnologii LED de economisire a energiei si unor performante excelente, aceste ecrane de 61 cm (24") nu numai ca indeplinesc cerintele si standardele profesionale, ci sunt perfecte si pentru utilizatorii din microintreprinderi sau birouri individuale, care au nevoie de cea mai buna tehnologie.

AOC e2460Phu

Aceste ecrane elegante ofera o gama larga de functii ergonomice care asigura reducerea starii de oboseala la locul de munca. Functia de pivotare permite rotirea monitorului la 90°, din pozitie orizontala in pozitie verticala, in numai cateva secunde; acest aspect este foarte util atunci cand se prelucreaza fotografii de tip portret sau cand se lucreaza cu documente de mari dimensiuni. De asemenea, monitorul poate fi rotit in plan orizontal pana la 360°, lucru care permite orientarea cu usurinta spre alte persoane. Reglarea pe inaltime de pana la 130 mm ii permite utilizatorului sa aleaga inaltimea dorita si sa adopte, astfel, o pozitie de lucru corecta si sa reduca starea de oboseala. Aceste modele dispun si de o functie de inclinare in intervalul -5° ~ +15°.

AOC-e2460Phu

Aceste ecrane de 61 cm (24") au un aspect clasic negru mat care elimina reflexiile deranjante, ofera o luminozitate de 250 cd/m2, precum si un contrast static de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1).

Datorita rezolutiei Full HD si timpului de raspuns extrem de scurt de numai 2 ms, modelul e2460Phu afiseaza imagini stralucitoare si clare la calitate maxima, chiar si in cazul imaginilor cu dinamica rapida.

 

AOC m2460Phu: AMVA pentru imagini de cea mai buna calitate

Monitorul m2460Phu dispune de un ecran Advanced-MVA de ultima generatie, care ofera unghiuri de vizionare extrem de largi. Reproducerea fidela a culorilor si a adancimii acestora, impreuna cu un timp de raspuns de numai 8 ms, asigura o imagine clara si stralucitoare.

AOC-m2460Phu

Ambele monitoare sunt compatibile cu HDCP si sunt echipate cu porturi USB (1 sus/4 jos), permitand conectarea cu usurinta a dispozitivelor de stocare flash, a camerelor foto sau video digitale si a altor dispozitive simultan. Pentru si mai multa comoditate, unul dintre porturile USB functioneaza ca sursa de alimentare electrica de capacitate superioara: aceasta functie va permite sa reincarcati mai rapid bateriile descarcate pentru smartphone si alte dispozitive. Porturile digitale HDMI si DVI-D, impreuna cu intrarea analogica VGA, transforma aceste modele in veritabile centre multimedia.

Datorita sistemului de retroiluminare cu LED-uri, in regim de exploatare normala, ambele monitoare sunt extrem de economice in privinta consumului de energie electrica. In plus, utilzarea LED-urilor permite ca rama ecranului sa fie foarte subtire. In modul stand-by, consumul de energie scade la mai putin de o jumatate de watt. Aceste modele respecta cerintele multor certificate ecologice stricte, precum EPEAT Gold, ENERGY STAR si TCO 5.0.

Modelele 60ID sunt echipate si cu alte functii de ecenomisire a energiei. Aplicatia i-Care, spre exemplu, masoara lumina din mediul ambiant si ajusteaza automat intensitatea retroiluminarii cu LED-uri. Acest aspect asigura o vizionare mai placuta si, in acelasi timp, contribuie la economisirea energiei.

Ambele modele sunt deja disponibile la pretul recomandat de 1219 RON (m2640Phu) si, respectiv, 1129 RON. Perioada de garantie este de 3 ani, incluzand un serviciu de ridicare si returnare de la/la locatia utilizatorului.

Cele mai citite