231P4QRYES: monitorul IPS Philips ErgoSensor

Odata cu sosirea toamnei si, in curand, a iernii, zilele devin din ce in ce mai scurte, angajatii din companii ce petrec mai multe ore la birou sunt mult mai expusi unor probleme de sanatate, precum durerile de spate sau oboseala acuta a ochilor. Pentru ca acestia sa ramana energici, Philips a lansat noua versiune ErgoSensor, 231P4QRYES: monitorul IPS Philips ErgoSensor, cu diagonala de 23 inch si tehnologie de vizualizare avansata, ofera o experienta vie indiferent de cat de mohorata este vremea de afara.

Tehnologia LED IPS este cea mai buna aditie a display-ului ErgoSensor; ii ajuta pe utilizatori sa fie mai productivi, oferind un unghi de vizualizare de 180 de grade, fara a sacrifica din energia culorilor sau claritatea imaginii. Monitorul ErgoSensor detecteaza pozitia fetei utilizatorului si unghiul capului, masoara distanta dintre ochii utilizatorului si monitor si sugereaza modul in care utilizatorui sa-si ajusteze pozitia sau sa-si corecteze distanta fata de ecran. Mai mult, acesta urmareste timpul pe care utilizatorul il petrece in fata ecranului si ii aminteste cand e necesara o pauza. Philips ErgoSensor ofera ergonomie personalizata, conceputa pentru a inlesni munca in fata calculatorului.

Philips-ErgoSensor-231P4QRYES

Noul monitor IPS cu diagonala de 23 inch si rezolutie de 1920x1080 isi concentreaza atentia asupra confortului fizic. Monitorul dispune de o baza Super Ergo care se rabateaza, pivoteaza si se regleaza pe inaltime pentru a permite fiecarui utilizator sa fixeze monitorul in pozitia optima, pentru confort si eficienta maxime. Tehnologia IPS permite un unghi de vizualizare mai mare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adopta o multime de pozitii si permitandu-le echipelorde lucru sa lucreze confortabil in jurul ecranului. Philips Smart ErgoBase permite display-ului sa fie coborat pana aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Nivelul redus de inaltime este solutia perfecta pentru utilizatorii care poarta ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive la calculator.

Cele mai citite