In familia Samsung Galaxy s-a nascut prima camera foto cu Android

Samsung lanseaza camera foto GALAXY in Romania. Dotata cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, conectivitate Wi-Fi si performante fotografice de ultima ora, camera foto GALAXY deschide o noua categorie de produse. Utilizatorii au posibilitatea de a capta, edita si impartasi cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand.

GALAXY Camera combina conectivitatea sporita a unui smartphone cu rezultate fotografice uluitoare. Utilizatorii au la dispozitie o serie de moduri fotografice profesionale, functii de editare si diverse aplicatii care le permit sa creeze continut foto si video de inalta calitate.

Samsung-Galaxy-Camera

Ecranul superior de 121,2 mm (4,77 inchi) HD Super Clear Touch Display, cu o claritate foarte mare, de 308 pixeli pe inchi si o gama extinsa de culori le permite utilizatorilor sa capteze imagini pe care apoi le pot edita si partaja cu usurinta. In plus, cu ajutorul tehnologiei White Magic, gradul de luminozitate poate fi dublat, fara a avea grija consumului bateriei.

„GALAXY Camera reprezinta o alegere smart pentru toti cei care comunica non-stop, oriunde s-ar afla: in vacanta, acasa, ori chiar la job. Mai exact, aceasta camera deschide o noua era in comunicarea vizuala. Sofisticata dar, in acelasi timp, simplu de utilizat, GALAXY Camera duce conceptul de Smart Camera la un nou nivel.

Samsung-galaxy-Camera-ecran

Conectivitatea 3G si WiFi, cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, functiile si aplicatiile sale au dus la crearea unei noi categorii de produse, dedicata utilizatorilor care isi doresc sa capteze, sa editeze si sa impartaseasca cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand," declara Mirela Rozalia Vulpe, AV Product Manager Samsung Electronics Romania.

Datorita noii GALAXY Camera, utilizatorii au posibilitatea de a crea cu usurinta scenarii fotografice avansate prin intermediul functiei „Smart Pro". Acestia pot accesa o serie de scenarii predefinite din meniul intuitiv al camerei, pentru ajustarea automata a setarilor. De exemplu, optiunea „Rich Tone" ofera culori mai intense –pentru reducerea supraexpunerii intr-un mediu cu un nivel ridicat de luminozitate, in timp ce setarea „Light Trace" controleaza automat viteza obturatorului pentru scene nocturne artistice.

De asemenea, camera ofera un zoom optic de 21x permitand captarea de imagini marite, de inalta calitate, in timp ce OIS permite pastrarea claritatii acestora. Senzorul BSI CMOS de 1/2.3" si 16 Megapixeli permit realizarea de imagini in culori vibrante, la o rezolutie uimitoare.

Samsung-galaxy-Camera-android

Pe langa capacitatile fotografice superioare, camera foto GALAXY Camera raspunde comenzilor vocale ale utilizatorului. Acesta poate controla zoom-ul sau fotografierea prin comanda vocala, poate seta temporizatorul sau cadrul de la apropiere sau de la departare. In completarea acestor functii profesionale, camera are un corp ergonomic si un design armonios, minimalist.

GALAXY Camera este ideala pentru cei care doresc sa-si exprime creativitatea, incluzand 35 de functii ce permit editarea fotografiilor prin intermediul „Photo Wizard". Noile functii sunt sustinute de noul procesor quad-core ultra rapid si de capacitatile ecranului LCD HD Super Clear. Totodata, Auto Face Calibration permite editarea in cele mai mici detalii, in timp ce „Movie Wizard" permite crearea si editarea videoclipurilor la calitate profesionala, cu ajutorul ecranului tactil.

In plus, GALAXY Camera beneficiaza si de „Smart Content Manager", un instrument inovator preinstalat, care creeaza foldere si etichete ale fetelor si, mai mult, iti sugereaza ce imagini nu au iesit asa cum ar fi trebuit. Experienta GALAXY Camera este similara utilizarii unui smartphone datorita accesului facil la Internet prin conectivitatea wireless si sistemul de operare Android™ 4.1 Jelly Bean. Pe langa aplicatiile preinstalate oferite de Samsung, utilizatorii pot naviga pe web si pot accesa aplicatii din magazinele Google Play si Samsung Apps. Functia S Suggest ajuta utilizatorii sa descopere cele mai potrivite aplicatii pentru necesitatile lor.

 

Senzor de imagine

16.3 effective megapixel 1/2.3" BSI CMOS

Obiectiv

F2.8, 23 mm, 21x Optical Zoom Lens

IS

OIS

Display

121.2 mm (4.77"), 308 ppi, HD Super Clear Touch Display

ISO

Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Retea

3G (HSPA 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Procesor

1.4GHz Quad-Core processor

Sistem de Operare

Android 4.1 (Jelly Bean)

Memorie

8GB + memory slot : micro SDSC, micro SDHC, micro SDXC

Imagine

JPEG format  16M, 14M, 12M Wide, 10M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M

Video

MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)

Full HD 1920x1080 30fps

Slow motion Movie 720x480 120fps

Output Video

HDMI 1.4

Functii cu valoare adaugata

Smart Pro : 10 modes (Macro, Rich Tone, Action Freeze, Waterfall Trace, Light Trace,

Beautiful Sunset, Blue Sky, Natural Green, Silhouette, Vivid Fireworks)

Share shot, Auto Cloud Back-up

Smart Content Manager, Photo Wizard, Movie Wizard

Voice Control, Slow Motion Video, S Planner, S Suggest

AllShare Play, Family Story, Drop box

Servicii Google™ Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Places, Google Navigation, Google Downloads, Google Chrome browser,

Google Play Books, Google Play Movies

GPS

A-GPS, GLONASS

Conectivitate

WiFi a/b/g/n, WiFi HT40

GPS/GLONASS
Bluetooth® 4.0

Baterie

1,650 mAh

Dimensiuni (WxHxD)

128.7 x 70.8 x 19.1 mm

Greutate

305g

 

 

Cele mai citite