Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Anti-Virus 2013 a fost recunoscut drept unul dintre cele mai eficiente programe de securitate

Kaspersky Anti-Virus 2013 a fost recunoscut drept unul dintre cele mai eficiente programe de securitate si a primit calificativul Advanced+ in urma testelor independente sustinute de AV-Comparatives, in luna octombrie 2012.

In urma testelor AV-Comparatives, de verificare a eficientei de inlaturare a fisierelor malware, Kaspersky Anti-Virus 2013 a iesit pe primul loc in clasament, primind cel mai inalt calificativ, Advanced+.

Conform regulamentului de testare a eficientei de inlaturare a programelor malware, produsele participante au fost instalate pe dispozitive infectate in prealabil. Unsprezece mostre de malware au fost alese in mod aleatoriu dintr-o varietate de esantioane selectate, iar alte trei mostre, care au figurat in procesele de testare de anul trecut, au fost adaugate pentru a se analiza imbunatatirile aparute. Dupa instalarea produselor, sistemul a fost scanat complet si a fost demarat procesul de inlaturare a fisierelor daunatoare, conform instructiunilor oferite de programul antivirus. Expertii AV Comparatives au incercat sa recreeze experienta utilizatorului obisnuit, care se confrunta cu situatia in care trebuie inlaturat un malware. Dupa scanarea sistemului, computerele au fost repornite, iar expertii au facut o analiza detaliata a fiecarui PC, pentru a observa rata de inlaturare a fisierelor malware.

Kaspersky Anti-Virus 2013 s-a situat in fruntea clasamentului, cu 94 de puncte din 100. Produsul a inlaturat cu succes toate cele 14 mostre de malware utilizate de experti. Singura problema minora, din cauza careia Kaspersky Anti-Virus 2013 nu a primit punctajul maxim de 100 de puncte, a fost cauzata de dificultatile in inlaturarea celor mai dificile mostre malware. Una dintre acestea a fost inlaturata de produs, dar cateva fragmente (fisiere executabile, MBR sau/si schimbari de registru) au ramas in sistem. O alta mostra a fost eliminata cu ajutorul Rescue Disc.

KasperskyLab logo

Doar trei dintre celelalte 12 solutii de securitate concurente au reusit sa detecteze si sa inlature toate mostrele de malware.

Rezultatul remarcabil a facut ca produsul Kaspersky Lab sa primeasca statutul Advanced+, cel mai inalt calificativ oferit de AV-Comparatives.

"Potrivit AV Comparatives, obiectivul principal al acestor teste este sa demonstreze ca produsele profesionale antivirus trebuie sa faca mai mult decat pur si simplu sa stearga fisierele daunatoare," a declarat Oleg Ishanov, Head of Anti-Malware Research la Kaspersky Lab. "Suntem incantati sa reconfirmam faptul ca produsul nostru pentru utilizatori a indeplinit inca o data asteptarile expertilor si si-a dovedit calitatea superioara, obtinand cel mai inalt calificativ al laboratorului," a explicat Oleg Ishanov.

Cele mai citite

Error: No articles to display