iPad Retina, de astazi, la Orange

Incepand de astazi, Orange ofera clientilor sai noua tableta iPad, cu ecran Retina, Wi-Fi si sistem de date GSM. Pentru inceput, tableta va putea fi cumparata din magazinul online Orange. In urmatoarea perioada, va fi disponibila si in magazinele Orange si in magazinele selectate ale partenerilor.

Fanii din Romania vor putea cumpara in curand si iPad mini Wi-Fi + Cellular la tarife avantajoase, doar de la Orange, impreuna cu un abonament de internet mobil.
Orange recomanda folosirea tabletelor iPad cu ecran Retina si iPad mini impreuna cu abonamentele Colibri 14, Colibri 20 Special si Colibri 35, care permit clientilor sa se conecteze la reteaua de date mobile H+, cu viteze de pana la 43,2 Mbps.

Totodata, clientii Orange pot alege dintr-o gama completa de peste 40 de accesorii dedicate pe care Apple o recomanda pentru aceste tablete.

Tabletele impreuna cu accesoriile dedicate pot fi cumparate in 24 de rate lunare, cu avans 0, prin intermediul cardurilor de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, Banca Romaneasca MasterCard sau a cardurilor de credit selectate BRD Finance MasterCard.

De exemplu, incepand de maine, prin intermediul cardurilor de credit de la una dintre bancile mentionate, clientii Orange isi pot lua iPad cu ecran Retina de 16 GB cu 32 de euro/luna, suma care cuprinde abonamentul lunar Colibri 14 pentru iPad pe doi ani si rata lunara pentru tableta.

iPad mini de 16GB va fi disponibil la 26 de euro/luna, ceea ce reprezinta abonamentul Colibri 14 pentru iPad pe doi ani si rata lunara pentru tableta, prin intermediul acelorasi carduri de credit.

Orange-logo

 

 

Cele mai citite