Nintendo a confirmat existenta lui Wii Mini

La numai cateva saptamani dupa ce au lansat WII-U, cei de la Nintendo au pregatit Wii-Mini, o noua iterare a modelului din 2006, evident miniaturizata. Consola va fi valabila doar in Canada, incepand cu data de 7 Decembrie, la pretul de 99$.

"Nu exista informatii despre valabilitatea produsului in alte teritorii in viitor" au anuntat cei Nintendo intr-un comunicat de presa. Cel mai probabil, producatorul a limitat valabilitatea Mini-ului din cauza lui Wii-U, marea consola care inca inregistreaza vanzari in State si Europa.

Sa discutam un pic despre consola

Singurele imagini care le avem cu Wii Mini, ne arata un model negru mat, cu o margine rosie. Disk Tray-ul este top-loading, manual (similar cu CD-playerele de alta data).

In pachet gasim consola, un controller Motion Plus si un Nunchuk. Aparent, aceasta versiune nu va avea suport pentru conexiune la internet (nu are integrat nici WiFi nici ethernet) si nu va suporta titluri de pe Gamecube, asa cum Wii-ul precedent avea. Totusi este compatibil cu cele 1400 de jocuri Wii si suporta majoritatea accesoriilor gasite la versiunile precedente Wii.

Wii Mini Wii Mini

Cele mai citite

Error: No articles to display