Orange lanseaza de astazi programul Orange Smartphone Tester

Orange lanseaza de astazi programul Orange Smartphone Tester, initiat la nivelul grupului France Telecom-Orange, prin care clientii au acces la cele mai noi smartphone-uri, la informatii publicate online despre aceste telefoane si la tehnologii noi, aparute pe piata.

Prin Orange Smartphone Tester sunt selectati mai multi utilizatori, atat clienti Orange, cat si bloggeri, care pot testa timp de o luna smartphone-uri impreuna cu serviciile Orange. Acestia vor putea relata experienta de utilizare pe pagina de review-uri a Orange Romania, www.orange.ro/reviews/smartphone-tester, precum si in cadrul retelelor sociale.

Trimestrial, Orange Romania va oferi in exclusivitate pentru testare cele mai noi si asteptate modele de smartphone-uri, de la diversi producatori.

Primul telefon testat este Windows Phone 8X by HTC, cu noul sistem de operare Windows Phone 8. Telefonul permite download la viteze de pana la 43,2 Mbps si are o camera foto full HD de 8 MP cu HTC ImageChip care asigura o calitate inalta a imaginii chiar si in conditii de luminozitate redusa. In plus, Windows Phone 8X este compatibil cu tehnologia HD Voice, ce ofera calitate si claritate sunetului si reduce zgomotul de fundal. Modelul propus dispune de sistemul audio Beats si este compatibil cu accesoriile Beats Audio ce permit sunete de inalta calitate pentru melodii, jocuri si videoclipuri.

„Suntem primul operator din Romania care ofera acest serviciu pentru ca dorim sa aducem mai aproape de clientii nostri cele mai noi telefoane si ultimele tehnologii aparute. Clientul va avea la dispozitie o perioada de timp destul de lunga in care isi poate face o parere despre telefon, se poate familiariza cu cele mai avansate tehnologii si poate povesti experienta sa si altora." a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer in cadrul Orange Romania.

 

Orange-logo

 

 

Cele mai citite