Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Premiile MasterCard pentru Aplicatii mobile de Shopping

MasterCard lanseaza o noua competitie care urmareste sa identifice cele mai bune aplicatii mobile de shopping din noua tari din Europa Centrala si de Est, Rusia si Turcia. Aceasta initiativa va recompensa performerii si va prezenta aplicatiile inovatoare din spatiul shopping-ului mobil.

Cele noua tari care vor participa la competitie in 2013 sunt: Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, Romania, Rusia si Turcia. Premiile MasterCard pentru Aplicatii mobile de Shopping vor desemna cele mai bune aplicatii, care permit utilizatorilor sa vizualizeze si, optional, sa achizitioneze produse sau servicii. Aplicatiile mobile deja disponibile in limbile oficiale ale celor 9 tari unde se desfasoara concursul pot fi inscrise in competitie, daca exista macar pe una dintre aceste platforme: iOs, Android, Windows Phone.

Aplicantii vor fi evaluati si selectati de un juriu international independent, format din experti renumiti in tehnologie, din tarile participante. Mai multe informatii despre numele si profilul lor profesional, precum si despre selectie si criteriile castigatoare sunt disponibile aici: http://mmsaa.mastercard.com.
Primele trei aplicatii din toate cele 9 tari participante, ca si primele trei aplicatii din fiecare piata vor primi un trofeu, un certificat, precum si dreptul de a folosi titulatura si logo-ul „Castigator al Premiilor MasterCard pentru Aplicatii Mobile de Shopping, 2013" in comunicarea lor, pe parcursul intregului an. Castigatorii vor fi anuntati in primul trimestru din 2013.

Mastercard-Shopping-App-2013

Bella Stavchansky, Presedinte al Regiunii HGEM (High Growth European Markets), pentru MasterCard Europe a declarat: „Regiunea HGEM este in top in materie de inovatie si adoptie a noilor tehnologii. Premiile MasterCard pentru Aplicatii Mobile de Shopping reprezinta un mod foarte bun de a recunoaste munca impresionanta care contribuie la simplificarea comertului pe mobil pentru toata lumea. Ma bucur ca in 2013 competitia va avea loc in noua tari – toate active, dar diferite – si va incuraja proprietarii de aplicatii sa se inscrie in concurs. Acesta ofera informatii interesante pentru consumatori, ca si pentru industriile de plati si retail."

Proprietarii de aplicatii pot intra in competitie completand un formular de inregistrare si trimitandu-l organizatorilor pe email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., incepand cu data de 5 decembrie, pana pe 10 ianuarie 2013. Mai multe informatii, precum si termenii si conditiile complete sunt disponibile pe site-ul competitiei.

Cele mai citite

Error: No articles to display