Iti dau reducere 1% la PC Garage

Developerul Total War pune mana pe Warhammer

Creative Assembly au intrat intr-un parteneriat cu Games Workshop pentru o noua serie, cuprinsa din mai multe jocuri marca Warhammer, primul titlu fiind pregatit pentru "dupa 2013".

Publisherul Sega au anuntat ca developerii din spatele seriei Total War vor incepe in curand sa lucreze la o serie noua de jocuri bazate pe varianta Fantasy a universului Warhammer. Primul joc va fi pregatit sa vada lumina zilei undeva dupa "anul 2013". Imi place cat de sigura este aceasta data de lansare.

Parteneriatul intre cei doi colosi este bazat pe mai multe titluri, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la mai multe jocuri, desi probabil ca vom avea ceva de asteptat. Conform celor de la Eurogamer, aceasta intelegere nu cuprinde seria Warhammer 40k, aceasta apartinand in continuare cu THQ.

Este destul de interesant sa vedem cum se vor descurca cei de la Creative Assembly considerand ca in acest moment ei lucreaza la Total War: Rome 2, si un joc bazat in universul Alien (care sper sa nu fie un joc de strategie).

Warhammer

Cele mai citite