Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Soundtrack-ul din Journey a fost nominalizat pentru premiile Grammy

  • Published in Stiri Arcade

Compozitorul Austin Vintory a primit o nominalizare pentru cel mai bun Soundtrack in categoria Visual Media la cel de-al 55-lea Grammy.

Soundtrack-ul scris pentru jocul Adventure exclusiv PS3, produs de ThatGameCompany, Journey a fost nominalizat la premiile Grammy. Compozitorul Austin Vintory (Grace, Capitanul Abu Raed) a primit nominalizarea in categoria "Cel mai bun soundtrack in Mediumul visual", pentru Journey, fiind singurul joc nominalizat anul acesta la un premiu Grammy si primul soundtrack dintr-un joc video care a fost nominalizat pentru premiile Gramy.

Wintory se va confrunta cu John Williams cu Aventurile lui Tintin – Secretul Unicornului, Ludovic Bource cu Artistul, Hans Zimmer cu The Dark Knight Rises, Howard Shore pentru Hugo si Trent Reznor impreuna cu Atticus Ross pentru Fata cu dragonul tatuat.

Anul trecut, compozitorul american Baba Yetu, a castigat un preiu Grammy pentru cantecul sau de deschidere din Civilization IV, devenind primul compozitor pentru jocuri care a castigat un pemiu Grammy in istoria evenimentului, (dar pana anul acesta nu am vazut nici un competitor pentru soundtrack).

Soundtrack-ul din Journey contine 18 track-uri compuse si aranjate de catre Wintory. A atins locul 116 pe Billboards Sale Charts si a vandut peste 4000 de copii in prima saptamana, fiind cel de-al doilea soundtrack dintr-un joc vandut la acest nivel dupa Guitar Hero III: Legends of Rock.

 

Journey

Cele mai citite

Error: No articles to display