roli.ro, un portal de divertisment pentru copii

Romtelecom lanseaza www.roli.ro, un portal interactiv de divertisment si educatie pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, ca parte a strategiei sale de a-si diversifica continutul disponibil online.

Conceptul www.roli.ro are la baza o platforma online, dezvoltata la nivel international in cadrul grupului Deutsche Telekom, adaptata din punct de vedere al continutului la specificul fiecarei tari. Portalul este sigur de navigat, cu continut actualizat si verificat zilnic. In sectiunea "Povesti", cei mici vor gasi povesti de Petre Ispirescu, Ion Creanga, etc, dar si fabule ale lui Grigore Alexandrescu. Pe langa aceasta sectiune, copiii au la dispozitie "Jocuri", "Desene animate", "Carti de colorat", "Filmulete haioase", o rubrica de cultura generala - "Știati ca" si una din care se pot inspira pentru idei creative de "Lucru manual". De asemenea, cei mici isi pot exersa creativitatea in cadrul sectiunii interactive "Benzi desenate", unde isi pot crea propriile povesti si personaje.

Studiile interne arata ca peste jumatate dintre parintii care au participat la chestionarul online, considera ca internetul are un rol pozitiv in educarea copiilor lor. Aceleasi studii arata ca site-urile educationale pentru copii concureaza de la egal la egal cu cele de jocuri in privinta interesului manifestat de cei mici, iar roli.ro integreaza ambele componente.

romtelecom-logo

Continutul site-ului este permanent actualizat, fiind conceput si selectat in functie de grupele de varsta vizate.

Cele mai citite