SAPPHIRE lanseaza HD 7870 XT cu Boost si Dual-X

SAPPHIRE a introdus o nouă placă grafică în seria HD 7000 - SAPPHIRE HD 7870 XT Boost. Ca şi celelalte plăci din serie, noul model se bazează pe arhitectura internă Graphics Core Next de la AMD.
SAPPHIRE HD 7870 XT Boost este bazată pe arhitectura Tahiti de la AMD, are o memorie pe 256-bit, 1280 procesoare de flux şi 80 unităţi de texturare, spre deosebire de seria precedentă, HD 7800, ce utilizează arhitectura Pitcairn. Configurată cu 2GB de memorie GDDR5, la frecvenţe de 1500 MHz (6GHz efectiv), SAPPHIRE HD 7870 XT oferă un GPU tactat la 925MHz, a cărui frecvenţă creşte în mod dinamic până la 975MHz, cu PowerTune Boost, funcţia de performanţă pentru jocuri.
Noul model beneficiază de cooler-ul Dual-X, cu conducte de răcire gradate şi două ventilatoare tip turbină, cu rulmenţi special concepuţi anti-praf, pentru o răcire eficientă şi operare silenţioasă. Configuraţia de ieşiri este Dual Link DVI-I (cu suport VGA şi dongle inclus), HDMI şi două porturi mini-DisplayPort, ce permit conectarea la o gamă variată de monitoare. Placa mai oferă suport pentru tehnologia multi-monitor SLS, Eyefinity.

SAPPHIRE-HD-7870-XT-Boost

Pentru entuziaştii care caută maximizarea performanţelor, o nouă versiune TriXX se poate descărca gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. TriXX permite tuning-ul voltajului GPU, precum şi al frecvenţelor GPU si memoriei, timp ȋn care temperatura este afişată constant.

Cele mai citite