Evolio Tabby, prima tableta romaneasca adresata copiilor

Evolio a lansat, în parteneriat cu importanți producători de software educațional din România, Evolio TABBY, prima tabletă românească special concepută pentru copii.
Acest proiect reprezintă o premieră pe piața românească, fiind prima tableta românească adresată copiilor între 2 și 12 ani, și a fost dezvoltată de Evolio alături de companiile producătoare de soft educațional, PitiClic și Kidsopia.
Tableta este dotată cu ecran capacitiv de 7 inch, procesor ARM 1 GHZ, procesor grafic Mali400 multicore, conectivitate Wi-Fi și USB, memorie de 4GB, precum și comutator de blocare a comenzilor.
Evolio Tabby se remarcă printr-un meniu simplu, intuitiv, pe tabletă fiind preinstalate o serie de jocuri, povești și alte aplicații interactive pentru copii, toate în limba română. În plus, prin intermediul Google Play, pe tabletă se pot accesa zeci de mii de jocuri gratuite.
Noutatea absolută a noii tablete Evolio o reprezintă posibilitatea de control parental, care previne accesul la aplicații sau site-uri pentru adulți.

Evolio-Tabby

Designul tabletei este pe de-o parte unul atractiv și, pe de altă parte, conceput pentru protecție la lovituri, carcasa fiind construită din plastic cauciucat și silicon.

Tableta este disponibilă începând cu 21 ianuarie 2013, la prețul de 449 lei TVA inclus.

Cele mai citite