Verbatim GT - stocare "de curse"

Disponibil în variante de culoare roşu şi albastru, noul hard disk neted - Verbatim GT - este trasat cu faimoasele dungi de curse, ce au acoperit maşini legendare pe circuite mondiale şi oferă utilizatorilor un partener deosebit pentru stocarea de date. Pe panoul din spate al hard disk-ului exista chiar şi lumini similare stopurilor de maşini sport.

Incă o imbunătăţire este includerea unui sistem de protecţie la scriere, pentru a preveni ştergerea accidentală a datelor, acesta acţionând într-un mod similar protecţiei de pe cardurile de memorie SD.

Verbatim-GT

Unitatea, preformatată FAT32, poate fi utilizată atât pentru Mac, cât şi pentru PC. Este încărcată cu programul Nero BackItUp Essentials, ce permite utilizatorilor să efectueze backup de date şi funcţii de restaurare, dar are şi capacitatea de a programa backup automat în funcţie de data/timp şi o opţiune backup criptată cu parolă.

Software-ul de economisire energie - Green Button - de la Verbatim, reduce consumul de energie şi extinde durata de viaţă a unităţii, prin plasarea automată a acesteia în starea sleep, oricând doreşte utilizatorul. Există trei opţiuni 'Sleep Settings'. Modul suspend poate fi setat să acţioneze după 10 minute de utilizare sau la intervale de 10 până la 120 minute. Unitatea mai poate fi suspendată imediat prin dublu click pe iconiţa Green Button de pe desktop, în mod alternativ hard disk-ul putând fi setat pe 'Never suspend the disk'.

Unitatea de hard disk, ale cărei dimensiuni măsoară 195x121x33mm, mai poate fi utilizată pentru înregistrarea USB, ce permite utilizatorilor să înregistreze programele pe un dispozitiv extern, conectat direct la TV prin USB şi în acelaşi timp să pună pauză 'in direct'.

In prezent multe televizoare sunt echipate cu unul sau mai multe porturi USB. Ne-am obişnuit cu redarea filmelor şi imaginilor de pe stick-ul sau hard disk-ul USB conectat la TV. Acum o caracteristică USB a fost adaugată televizoarelor – Inregistrarea USB. Dacă aţi achiziţionat recent un televizor nou, sunt şanse ca acesta să deţină funcţia de înregistrare pe USB, mai ales dacă aţi cumpărat un televizor high end.

Noua unitate de hard disk portabilă "GT" de la Verbatim este disponibilă pentru cumpărare, în Europa, începând din Decembrie. Unitatea oferă si un cablu 3.0 complementar.

Cele mai citite