Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Cyberpunk 2077 primeste noi detalii si un teaser trailer

  • Published in Stiri RPG

Cyberpunk 2077CD Projekt RED, creatorii masivului rpg Witcher 2: Assassins of Kings, au dezvăluit săptămâna asta primul trailer pentru noul lor proiect SF Cyberpunk 2077. Am mai vorbit puţin despre Cyberpunk atunci când am primit numai un mini-anunţ şi aveam doar o imagine şi un concept la baza discuţiei. Acum însă, avem un trailer de peste două minute şi un alt mini-anunţ, deci poate nu destul cât să avem o conversaţie în adevăratul sens al cuvântului, dar măcar destul încât să ne formulăm o opinie.

Vom începe cu numele, fiindcă la prima vedere Cyberpunk 2077 nu pare a fi un nume prea original. Totuşi, un pic de investigare va releva că este construit pe seamă unui rpg table-top din 1988, care într-un fel traducea conceptul de "cyberpunk" într-un joc. Pentru a se asigura că ideea rămâne intactă, CD Projekt a reuşit să îl coopteze pe Michael Pondsmith, creatorul seriei originale. În urma unui alt clip video lansat două zile după trailerul oficial, Pondsmith discută despre implicarea sa în proiect şi despre adaptarea jocului său într-un format video. Cyberpunk 2077 va fi terminat pe undeva prin 2015.

Dacă vă întrebaţi ce au mai făcut cei de la CD Projekt între timp, atunci trailerul pentru Cyberpunk s-ar putea să ofere un pic de lumină şi asupra acestui fapt. Mai mulţi fani au descoperit un mesaj ascuns la sfârşitul trailerului ce menţiona pregătirea unui alt anunţ pe data de 5 Februarie 2013.

"Mai avem puţin şi vom dezvălui celălalt proiect al nostru, care este mult mai aproape de a fi terminat, şi da, va fi încă un joc cu o lume deschisă şi o poveste intensă."

"Probabil că puteţi ghici despre ce joc discutăm – iar pe dată de 5 Februarie totul va fi mai clar" mesajul a continuat să adauge, alimentând posibilitatea ca să vedem o dezvăluire a celui de-al treilea joc din seria Witcher.

Studioul a confirmat în trecut că are doar două mari proiecte în producţie. Unul a fost confirmat a fi Cyberpunk 2077, iar celălalt este aparent plasat într-un univers fantasy "mai familiar" ceea ce din nou, ne duce cu gândul la Witcher 3.

Cele mai citite

Error: No articles to display