Noul repetor D-Link DAP-1320 Wireless N300 impulsioneaza reteaua wireless

Noul repetor D-Link DAP-1320 Wireless N300 amplifică semnalul access point-urilor si routerelor, extinzând acoperirea rețelei wireless, în gama de frecvență de 2,4 GHz. Aceasta înseamnă că semnalul wireless acoperă acum zonele în care conectarea la o rețea wireless era dificil de realizat.

Este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, ingenios, care doar trebuie introdus în priză și conectat la routerul sau acces point-ul existent, cu ajutorul opțiunii Wi-Fi protected setup (WPS) – totul prin simpla atingere a unui buton, nefiind necesară niciun fel de configurare. DAP-1320 poate transmite SSID-ul rețelei existente sau își poate genera noul SSID propriu. Această caracteristică este utilă îndeosebi pentru smartphone-urile și tabletele cu Apple, când încearcă alegerea celui mai puternic semnal wireless.

Acest echipament seamănă cu un alimentator, cântărește circa 69 grame, elimină cablurile și poate fi utilizat în locuința dumneavoastră oriunde aveți o priză de perete. În plus, nu va bloca niciodată prizele învecinate. DAP-1320 nu necesită configurare, astfel că devine gata de utilizare în câteva doar secunde. Apăsați butonul WPS al routerului sau access point-ului existent și apoi procedați la fel cu DAP-1320, și aceasta este tot. Prin intermediul celor două antene interne, amplificatorul de semnal wireless suportă 802.11n cu până la 300 Mbit/s, de asemenea și 802.11 b/g.

D-Link-DAP-1320-Wireless-N300

Pentru acei utilizatori care doresc opțiuni suplimentare pe durata configurării, D-Link oferă aplicația QRS pentru dispozitivele cu iOS și Android. Aceasta permite ca DAP-1320 să beneficieze de un management facil și la îndemână, de pe orice dispozitiv mobil. Criptarea WPA/WPA2 previne accesul neautorizat la transmiterea de date.

Repetorul D-Link DAP-1320 Wireless N300 poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare în retail este aproximativ 325 RON + TVA.


Repetorul DAP-1320 – caracteristici principale:

  • Amplifică semnalele wireless 802.11b/g/n;
  • Design compact, elegant, similar unui alimentator;
  • Gata de utilizare în doar câteva secunde, mulțumită caracteristicii WPS;
  • Configurare simplă, utilizând aplicația D-Link QRS pentru mobil, acolo unde este necesar

Cele mai citite