AOC prezintă noile monitoare, la CEBIT

Compania AOC va expune din nou numeroase monitoare inovatoare la expoziţia CeBIT din Hanovra (Germania). Între 5 şi 9 martie 2013, vizitatorilor li se vor prezenta produse cheie, absolut noi, cum ar fi: un monitor de 73,6 cm (29″) în formatul Cinemascope de 21:9, dar şi monitorul suprem pentru jocuri, de 60,9 cm (24″) - g2460Pqu, cu o frecvenţă de reîmprospătare de 120 Hz şi o gamă largă de caracteristici ergonomice şi tehnice. În plus, AOC va prezenta produse actuale de succes pe piaţă, cum ar fi myPlay, un model IPS de 68,6 cm (27″) cu conexiune MHL, pentru utilizatorii pasionaţi de Android. Acestea şi alte monitoare vor fi expuse la standul F51 în sala 15.

Monitor de 29" în format Cinemascope

AOC oferă un design neobişnuit odată cu noul său model de 73,6 cm (29″) - q2963Pm. De asemenea, formatul imaginii de 21:9 este deosebit – ideal pentru afişarea neredimensionată a filmelor în formatul Cinemascope.

AOC-q2963Pm

În acelaşi timp, modelul UWHD, cu ecran extrapanoramic (2560 x 1080 pixeli), oferă avantaje pentru editare text şi foto: în sfârşit, există suficient spaţiu pe desktop!

Viteză superbă, echipament superb: pur şi simplu mai multe pentru jucători

O frecvenţă de reîmprospătare de 120 Hz, o diagonală a ecranului de 60,9 cm (24″), cu 1920 x 1080 pixeli şi timp de răspuns uimitor de doar o milisecundă – există altceva ce şi-ar mai putea dori amatorii de jocuri? Desigur că există! Cum sună: patru porturi USB integrate în rama monitorului, caracteristici ergonomice extraordinare şi o gamă largă de conectori (VGA, DVI, HDMI şi DisplayPort).

AOC-g2460Pqu

AOC le îmbină pe toate în monitorul g2460Pqu.

Pregătit pentru afaceri: modelul IPS ergonomic

AOC prezintă şi un model de 58,4 cm (23″) destinat sectorului de afaceri. În sfârşit, tehnologia superioară de afişare IPS a devenit disponibilă şi în sectorul business. AOC oferă cel mai recent model al său, fără a face compromisuri în privinţa caracteristicilor: flexibilitatea ergonomică desăvârşită (funcţie de reglare pe înălţime, înclinare, rotire şi pivotare), precum şi opţiuni de conectare extraordinare, inclusiv un hub USB integrat, fac din modelul i2360Phu o adevărată afacere.

AOC-i2360Phu

Desigur, utilizarea iluminării economice, pe bază de LED-uri, face ca acest model să fie conform cu prevederile exigente ale unor certificate precum EPEAT Gold şi TCO 5.0.

IPS pentru toată lumea

Odată cu monitorul i2369Vm, AOC prezintă un alt model IPS de 58,4 cm (23″). Acest monitor Full HD (înaltă definiţie completă) cu un design extraordinar, o gamă largă de conectori şi un ecran IPS de vârf, este destinat segmentului produselor de larg consum. Interfaţa MHL permite conectarea directă la monitor a dispozitivelor Android compatibile.

AOC-i2369Vm

Astfel, utilizatorii pasionaţi de Android pot viziona materiale de pe dispozitivele mobile, pe un ecran de dimensiuni mari, fără a utiliza un computer.

Conectivitate MHL: Android pe 27 de inchi

Odată cu monitorul myPlay, AOC prezintă unul din produsele actuale de succes de pe piaţă, din segmentul de 68,6 cm (27″). Ecranul Full HD cu format mare asigură o calitate excepţională a imaginii datorită ecranului IPS. Pe lângă designul inteligent, cu suport detaşabil, monitorul i2757Fm beneficiază şi de conectică MHL.

AOC-i2757Fm

Astfel, utilizatorii pasionaţi de Android pot viziona materiale de pe dispozitive smartphone sau tabletă, compatibile cu MHL, direct pe ecranul de 27".

AOC prezintă toate aceste monitoare inovatoare la standul F51, sala 15 la expoziţia CeBIT din Hanovra (5-9 martie 2013).

Cele mai citite