Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Ubisoft au anuntat ca Prince of Persia va lua o pauza, dar apare un posibil leak despre un nou IP numit "Osiris"

Ubisoft au anunţat că seria Prince of Persia va lua o pauză. Yannis Mallat, CEO Ubisoft Montreal a declarat într-un recent interviu cu IGN, că franciza este în acest moment în aşteptare şi a continuat apoi să explice ce înseamnă asta pentru viitorul printului.

„Administrarea unui brand este o chestie destulă de complicată” a declarat Mallat. „Este nevoie de atenţia persoanelor. Cred că este bine ceea ce zic, pentru moment, Prince of Persia este în pauză.” Desigur imediat după ce a făcut această declaraţie, a ţinut să menţioneze că asta nu înseamnă neapărat sfârşitul francizei, ci mai degrabă o perioadă de vacantă, ceva timp să ca seria sa poata respira. „Nu îmi este teamă de loc pentru fanii Prince of Persia” a declarat acesta. „Vom găsi ceva că să îi ţinem amuzaţi în viitor. Prince of Persia face parte totdeauna din portofoliul Ubisoft. De fapt, uneori reiterăm francize şi alteori le dăm ceva timp să se odihnească şi să respire. Prince of Persia este la fel de importantă pentru Ubisoft că oricare altă franciză. Odată ce vom avea ceva de prezentat, o vom face.”

Ultimul titlu Prince of Persia a fost Prince of Persia: The Forgotten Sands în 2010, un interquel care acoperea golul de 7 ani dintre Sands of Time şi Warrior Within.

Prince of Persia The forgotten sands

Dacă tot am început să discutăm despre Ubisoft, când vestea că Prince of Persia ia o pauză ieşea la iveală, un clip video destul de brut prezenta un nou proiect numit Osiris. Clipul a fost postat pe blogul compozitorului Mark Kilian, care a menţionat că munca a fost solicitată de Ubisoft Studios Montreal. În video vedem câteva scene de concept art amestecate cu un înregistrări din mijlocul unei sesiuni de Captură a Mişcării (mocap), toate organizate pe soundtrackul compus de Killian.

Teoretic trailerul reprezintă un erou încercuit de o mulţime furioasă în timp ce acesta târăşte un individ rănit. Clipul mai prezintă scene „biblice” inclusiv un roi gigantic de insecte şi un cutremur masiv. Aici am avut primul moment în care am luat la întrebări autenticitatea trailerului. De ce? Fiindcă scena care prezenta insectele este luată din 300, doar că acolo roiul furios era un nor de săgeţi ascuţite. Totuşi, dacă este ceva veritabil, asta înseamnă că ne putem aştepta la un joc plasat într-un cadru egiptean. Ah, am uitat. Este posibil că screenshoturile leaked de anul trecut care prezentau un nou posibil Prince of Persia, să reprezinte de fapt Osiris.

Mai jos aveţi clipul video pentru a va putea construi propria opinie.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display