Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

APB inchis de Realtime Worlds


O comunitate de jocuri online spune adio jocului All Points Bulletin. La trei luni de la lansarea jocului online multi-player All Points Bulletin (APB), Realtime Worlds (RTW) l-a oprit.

Creatorul Grand Theft Auto, Dave Jones, a plecat de la Dma Designs si a fondat RWR unde a luat fosti angajati Rage. Jocul APB a fost creat in 5 ani.

Jocul se desfasoara in orasul fictiv San Pedro, unde exista o lupta continua intre organele de control si criminali, iar jucatorii trebuie sa aleaga carei parti apartin.

Dave Jones a scris pe forumul comunitatii APB: "Imi doresc cu adevarat sa fi avut sansa de a continua APB in viziunea pe care am avut-o pentru el. A fost un drum lung si dificil, dar plin de satisfactii in cele din urma, cand am avut sansa sa incercam ceva indraznet si diferit. APB detine amintiri grozave incepand cu ultima noapte de beta si pana la  la clanuri si persoane care ne-au uimit cu creativitatea lor si cu simtul de socializare. Imi pare rau ca trebuie sa inceteze atat de repede, dar speram ca vom ramane cu amintiri frumoase pentru o lunga perioada de timp. Multumesc intregii echipe pentru anii intregi de munca asidua si jucatorilor care au contribuit atat de mult."

Sunteti un jucator APB? Sunteti afectat de aceasta inchidere?

 

joc apb

Cele mai citite

Error: No articles to display