BenQ GH650 - camera foto bridge

BenQ lansează, în România, camera foto bridge GH650, cu zoom optic 26x, efect de imagini în oglindă, filmare HD, filtru MagiQ pentru fotografii spectaculoase şi diverse funcții creative de fotografiere. Cu GH650 imaginile surprinse conțin detalii imposibil de surprins cu ochiul liber.

Zoom-ul optic de 26x dă fotografului posibilitatea de a face fotografii superbe chiar şi de la mare distanţă, punând astfel în valoare senzorul CCD de 16 Megapixeli. Ecranul LCD mare, de 3" (7,6 cm) şi rezoluție de 460.000 pixeli permite vizualizarea în condiții foarte bune a cadrelor, în timp ce obiectivul cu deschidere mică f/22.3, permite o profunzime de câmp clară, făcând astfel ca toate obiectele din cadru să poată fi vizibile. Noua cameră foto BenQ oferă deasemenea posibilitatea de a realiza fotografii Macro clare, obiectelor aflate la o distanță de doar 1 cm.

BenQ-GH650

BenQ G650 poate realiza imagini deosebite cu efect în oglindă. Utilizatorul fotografiază jumătate de imagine, verticală sau orizontală, iar funcţia creativă oglindeşte cadrul acoperind şi cealaltă jumătate.

Filtrul MagiQ inclus în aparatul foto BenQ crează o imagine intensă şi spectaculoasă prin mărirea contrastului şi saturaţia culorilor, totul cu o singură apăsare a butonului declanşator. Cu MagiQ filter fiecare fotografie este una deosebită.

Modul panoramic ghidează utilizatorul, oferindu-i posibilitatea de a realiza capturi orizontale sau verticale într-un unghi variabil de 120, 180 sau chiar chiar 360 de grade.

Filmarea videoclipurilor în format high-definition 720p la 30fps permite surprinderea unei mişcări fluide, fără compromisuri. Cu acces direct la filmare prin buton dedicat. Zoom-ul optic poate fi folosit în timpul filmării pentru a captura toate detaliile ipostazelor dinamice, care nu pot fi surprinse într-o ipostază statică. Editarea fişierelor este la rândul său mult mai facilă, utilizatorul având posibilitatea de a opri şi reporni înregistrarea ori de câte ori doreşte fără a creea un nou fişier.

BenQ-GH650-ecran

Rotiţa dial mode permite selectarea rapidă a a expunerii şi setarea modului de fotografiere, printr-o singură rotire a acestuia, cu acces direct la modurile P/Tv/Av/M, Panoramic, Speed Burst, Advance Scene Detection şi Manual Scene.

Pentru exprimarea creativității, BenQ integrează funcţiile ,Auto Potrait, Love Portrait, HDR, LOMO, Fisheye effect ,Toy mode, Color Filters Effect, etc.

Noua cameră foto BenQ GH650 este disponibilă pe piaţa locală din luna ianuarie, la distribuitorii locali: Darer, IT Direct, MGT şi Network One Distribution, la un preţ recomandat de raft de 649 RON.

Cele mai citite