Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft a lansat Office 2013 - prima introducere in Cloud a utilizatorilor casnici

Microsoft a lansat astăzi, în România, Office 2013, cea mai modernă variantă a suitei de birou. Este important de ştiut că acesta este primul val de lansare a suitei, România fiind prezentă. Cum toată lumea foloseşte echipamente inteligente, software-ul trebuie să se alinieze la aceste tendinţe. În acestă ipoteză, Office 2013 integrează cel mai noi tehnologii, precum şi idei noi, inovatoare, care să-l facă mai prietenos şi mai uşor de folosit.

Noul Office este diferit faţă de versiunile anterioare şi un nou pas către consumatori. Funcţionează în Cloud şi este conectat cu fiecare persoană care îl utilizează. Noul Office păstrează variantele anterioare, dar oferă şi variant Cloud, numită Office 365 Home Premium. Este prima data când Microsoft oferă servicii Cloud pentru consumatori, până acum acestea fiind rezervate companiilor.

Mai mult de 75% dintre adolescent deţin un smartphone. Totodată nivelul de creare de informaţii creşte continuu. Astfel Microsoft s-a gândit că este momentul să schimbe felul în care utilizatorii pot crea conţinut.

Noul Office 365 Home Premium poate fi instalat pe 5 echipamente simultan, inclusiv tablete Windows, PC-uri sau Mac-uri, precum și Office on Demand disponibil prin intermediul unui PC conectat la Internet. Suita conţine toate programele din suita profesională: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access, dar oferă şi Cloud . Consumatorul primeşte 20GB de stocare în Microsoft SkyDrive şi 60 minute de convorbiri pe Skype.

Microsoft-Office-365-Home-Premium

Un mare avantaj este că Office 365 se updatează automat, utilizatorul neavând nici o intervenţie.

Gama retail va costa:

-          Office 365 Home Premium = 449 lei / an

-          Office 365 University = 399 lei / 4 ani – poate fi instalat pe 2 calculatoare

-          Office Home & Student 2013 = 629 lei

Cele mai citite

Error: No articles to display