Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Electronic Arts au terminat cu franciza Medal of Honor dupa receptia "sub asteptari" a lui Warfighter

MOH WarfighterMedal of Honor a fost „scos din rotaţie" a declarat Chief Operating Officer Peter Moore în cadrul unei conferinţe financiare trimestriale. Aparent, rezultatele teribile la review-uri şi recepţia groaznică din partea fanilor i-au făcut pe cei de la Electronic Arts să renunţe la franciză; pentru moment cel puţin.

„Ne-am luptat cu două provocări diferite: în primul rând o încetinire care a lovit întregul sector (bănuiesc că se referă la scăderea în vânzări a MMS-urilor) şi apoi o recepţie critică şi comercială foarte proastă pentru Medal of Honor: Warfighter," a declarat Moore. „Medal of Honor a fost un rateu destul de evident. Jocul a fost solid, dar atenţia oferită autenticităţii în luptă nu a rezonat cu mulţi consumatori."

„Criticii au fost polarizaţi şi au dat note care, sincer, erau sub ceea ce merita jocul. Am reuşit să trecem peste asta acum. Vom scoate Medal of Honor din rotaţie şi vom avea un plan să implementăm o continuitate de an-peste-an la shooterele noastre."

Comentariul lui Moore este un pic cam neplăcut din punctul meu de vedere. Într-un fel încearcă să îşi asume responsabilitatea pentru recepţia proastă a jocului, dar în acelaşi timp dă vina pe toată lumea care se aştepta să vadă ceva diferit. Realitatea este că Warfighter a fost un joc monoton, în care eram mai interesat de spargerea uşilor decât de poveste, personaje sau acţiune.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display