Iti dau reducere 1% la PC Garage

Killer is Dead va fi lansat in aceasta vara

Killer Is Dead

Suda 51 (Goichi Suda) este un producător de jocuri care, într-un fel, încapsulează spiritul japonez de care noi străinii totdeauna discutăm. Noul său titlu, Killer is Dead, produs de Grasshopper Entertainment, tocmai a primit o fereastră de lansare pentru Xbox 360 şi Playstation 3, respectiv undeva prin vara anului acesta. Deep Silver va fi publisher-ul pe piaţa Europeană şi în Oceania, iar XSEED va fi responsabil de vânzările din State.

Protagonistul jocului este Mondo Zappa, un asasin american în vârstă de 35 de ani, îmbrăcat la cravata şi costum. Zappa lucrează pentru o societate secretă, unde este un asasin recunoscut mondial cu un corp modificat. Acesta ţine o sabie în mâna dreapta, iar stânga sa se poate transforma într-o armă de foc, o bormaşină sau poate absoarbe sângele adversarilor.

Anunţul acesta este urmat de achiziţia Grasshopper Manufacture de către unul din mai marii producători de MMO-uri din Japonia, GungHo Online Entertainment. Compania are ramuri internationare, atât în Europa cât şi în Statele Unite ale Americii. Din nefericire, jocul produs de Grasshopper nu va profita de ele.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display