Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Allview lansează Alldro 3 Speed Quad

Allview lansează gama de tablete Speed Quad, care au la bază procesoare Quad Core. Primul produs din serie este Alldro 3 Speed Quad, ce dispune de cea mai mare rezoluţie din lume pentru o tabletă, 2048x1536 px pe un display IPS de 9,7 inch.

Alldro 3 Speed Quad rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, care alături de procesorul performant, oferă un răspuns mult mai prompt la comenzi.

În plus, tableta va aduce cu sine o grafică îmbunătăţită, datorată procesorului Quad Core, şi rezoluţiei mari de 2048x1536 px, ce conferă claritate şi acurateţe imaginilor şi filmelor redate.

Allview-Quad-Core

"Odată cu dezvoltarea noii game de tablete Quad Core, ţintim către creşterea cotei de piaţă a brandului Allview. Considerăm că noile produse, vor fi foarte bine primite de către utilizatori, aceştia având parte de o experienţă mai plăcută şi o performanţă crescută." a declarat Alin Niscov, Manager vânzări, Allview.

Cele mai citite

Error: No articles to display