Iti dau reducere 1% la PC Garage

War of the Roses va primi un DLC cu Brian Blessed

  • Published in Stiri RPG

War of the Roses Brian Blessed este un om cu o voce enormă şi cu un simţ al umorului destul de unic. Deci puteţi înţelege de ce am fost un pic surprins de faptul că Paradox Entertainment au anunţat că următorul lor DLC gratuit îl va folosi pe faimosul actor ca narator în War of the Roses.

„Vocea unică a lui Blessed va inspira cavalerii prin anunţarea evenimentelor sau a avertisementelor în joc, oferind un nou înţeles la comanda „Kill the enemy!" anunţă comunicatul de presă. Acum mă gândesc la toate posibilităţile prin care „Kill the Enemy" ar avea noi înţelesuri, dar sunt sigur că (din ceea ce am văzut) Blessed este capabil să ofere o nouă perspectivă asupra frazei. Deşi nu cred ca va fi o diferenţă foarte mare faţă de materialul sursă.

Tot în acest anunţ Parados au anunţat publicarea War of the Roses: Kingmaker – o ediţie gold a jocului, „îmbunătăţit" de mai multe DLC-uri şi material exclusiv. „Kingmaker va introduce şi două noi tipuri de joc – Assault şi Assault Castle – unde cavalerii vor avea de-a face cu noi scenarii de atac şi defensivă menite sa sublinieze în primul rând munca în echipă."

În cele din urmă, toate ediţiile vor primi un mare update „Outside the Law", adăugând o nouă hartă cu păduri, împreună cu noi armuri.

Un trial gratuit pentru War of the Roses va fi valabil pe data de 6 Februarie.

Mai jos vă ofer un mic clip video care sa demonstreze talentul lui Brian Blessed.

Cele mai citite