Toshiba Satellite U920t - ultrabook decapotabil, cu ecran tactil

SKIN MEDIA anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a Toshiba Satellite U920t, sistem Ultrabook „convertible", cu touchscreen, ce oferă utilizatorilor o metodă eficientă de interacţiune cu tehnologia. Satellite U920t combină cu succes performanţele unui Ultrabook de ultimă generaţie, cu caracteristicile cheie ale unui tablet PC. Conversia de la modul Ultrabook la cel Tablet PC se realizează rapid şi intuitiv, prin glisarea ecranului peste tastatură.

Sistemul foloseşte cele mai noi procesoare Intel® Core™ şi cele mai rapide SSD-uri. Performanţele superioare ale acestora, combinate cu funcţiile noului sistem de operare Windows 8, ajută utilizatorii să fie mai productivi şi să se bucure de o durată de viaţă a bateriei mai mare.

Toshiba-Satellite-U920t

Combinaţia dintre tranzistorul 3D al Intel şi îmbunătăţirile arhitecturale au făcut ca procesoarele Intel® Core™ din a treia generaţie să fie de aproape două ori mai performante comparativ cu vechea generaţie. Ca urmare a performanţei grafice, activităţi precum editarea foto-video, navigarea pe Internet sau vizionarea de videoclipuri HD sunt mai rapide, mai precise şi par mai reale pe Toshiba Satellite U920t.

Satellite U920t a fost dezvoltat în jurul sistemului de operare Windows 8, stabilind un nou standard în materie de productivitate. Interfaţa Windows 8 este optimizată pentru tehnologia touchscreen şi permite o interacţiune eficientă cu aplicaţiile de productivitate. Sistemul foloseşte un ecran capacitiv de 12,5" Corning® Gorilla® Glass IPS.

Conectică şi caracteristici

Satellite U920t deţine două porturi USB 3.0 şi un port HDMI® full-size care permite conectarea sistemului la un proiector sau un televizor. Transferul de date este asigurat de tehnologia NFC, care permite sistemului Ultrabook să transmită documente rapid şi sigur către alte dispozitive.

Satellite U920t are o grosime de doar 1,98 cm şi cântăreşte 1,45 kg. Design-ul „convertibile" foloseşte un cover de magneziu, ce are rolul de a proteja sistemul.

Disponibilitate

Satellite U920t este disponibil în România în ofertele partenerilor SKIN MEDIA. La înregistrarea sistemului pe www.nomatterwhatguarantee.com, utilizatorii vor primi automat o garanţie standard No Matter What.

 

Specificaţii tehnice Satellite U920t-104

  • Sistem de operare:  Microsoft Windows 8 64 biţi;
  • Procesor: Intel® Core™ i5-3317U
  • Ecran: 12.5" widescreen LED;
  • Memorie: 4GB DDR3 1600Mhz;
    • Stocare: 128GB SSD;
  • Grafică: Intel® HD Graphics 4000;
  • Conectivitate:2xUSB 3.0, cititor de carduri: SD, miniSD, microSD, SDHC, SDXC, MMC, HDMI, Bluetooth 4.0, 802.11 b/g/n;
    • Webcam: 2x 3MP;
    • Baterie: 3 celule;
  • Dimensiuni: 326,5x213x19,9 mm;
  • Greutate: începând de la 1,52 kg.

 

 

Cele mai citite