Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noua versiune 3DMark a fost lansată

Futuremark a lansat noua versiune a celui mai folosit software de testare grafică. Noul 3DMark nu mai are nici un alt indicativ în denumire. Aplicaţia permite testarea performanţelor oricăror echipamente care prezintă un cip video. Aşadar vom putea testa orice, de la tablete şi laptop-uri, până la plăcile grafice puternice, din calculatoarele pentru jocuri. Este cea mai puternică şi flexibilă variantă de 3DMark.

Programul este dedicat jucătorilor, overclocker-ilor, dar şi celor care îşi doresc sisteme performante.De acum, 3DMark nu mai este doar pentru platforma Windows. Vom putea compara rezultate obţinute pe echipamente care rulează Android, iOS şi Windows RT.

Momentan a fost lansată doar versiunea pentru Windows, urmând ca, în scurt timp, să apară şi varianta pentru celelalte sistem de operare menţionate.

Noul 3DMark conţine 3 noi suite de test:

Fire Strike = pentru sistemele foarte performante, dedicate jocurilor. Pentru PC-urile cu mai multe plăci grafice, folosiţi profilul Fire Strike Extreme. Testul integrează o platformă DirectX 11.

Cloud Gate = pentru laptopuri şi PC-uri 'casnice'. Este utilizat DirectX 11, limitat la nivelul 10, pentru testarea echipamentelor compatibile DirectX 10.

Ice Storm = pentru tablete si PC-uri modeste. Foloseşte DirectX 11, limitat la nivelul 9. Se pot compara rezultatele obţinute pe platformele Windows, Windows RT, Android şi iOS.

 

3dmark

 

Variante şi preţuri

3DMark Basic = gratuit
- conţine cele 3 suite: Ice Storm, Cloud Gate şi Fire Strike
- cont gratuit online pentru gestionarea rezultatelor obţinute

3DMark Advanced = 24.99$
- rulează fiecare test separat, pentru rapiditate in execuţie
- deblochează profilul Fire Strike Extreme
- oferă rulare continuă pentru testarea stabilităţii şi tortura componentelor (burn-in)
- poate salva rezultatele offline

3DMark Professional = 995$
- licenţă pentru uz comercial
- introduce automatizarea prin linie de comandă

 

Un preview:

{media load=media,id=1280,width=800,align=center,display=inline}

 

Cele mai citite

Error: No articles to display