Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Facebook va incerca sa devina o platforma relevanta gamerilor

Nu credeam că o să văd ziua asta, dar uite că s-a întâmplat. Facebook va depune eforturi considerabile să îşi facă platforma atractivă pentru gameri. O scurtă pauză să putem aprecia doza de ridicol.

„O să vedeţi multe jocuri lansate în următoarele două semestre şi pe parcursul anului care vor începe să redefinească percepţia publicului despre jocurile de pe Facebook" a declarat Sean Ryan, responsabilul pentru parteneriatele de jocuri la Facebook, pentru Reuters.

Deci Facebook, site-ul care, până acum, a produs doar „jocuri" sociale doreşte să îşi extindă piaţa şi să lanseze titluri competitive, inclusiv shootere, rpg-uri şi jocuri de strategie. Sunt oarecum surprins, speriat şi bucuros de această veste. Surprins datorită faptului că Facebook doreşte să îşi extindă piaţa dincolo Farmville şi „alte" titluri marca Zynga, pentru a produce jocuri în adevăratul sens al cuvântului. Sunt speriat fiindcă nu ştiu exact la ce mă pot aştepta din partea celor care au acceptat parteneriatul cu studiouri precum Zynga (ehem). În cele din urmă, sunt bucuros fiindcă modul în care privim gaming-ul evoluează treptat. Jocurile au ajuns să se integreze în viaţa de zi cu zi, iar pe zi ce trece, din ce în ce, mai multă lume este capabilă să aprecieze Dead Space 3 şi Witcher 2. Bineînţeles, trebuie să mă întreb dacă acest val de „jocuri" facebook nu vor aduce un nou val de „gameri" obişnuiţi să dea share şi să spamuiasca.

Facebook a învestit timp şi resurse pentru a aduce multe jocuri third-party – având intenţia să lanseze vreo zece titluri în 2013. Printre aceste se numără Offensive Combat, un FPS produs de u4iA; Stormfall: Age of War, RTS produs de Plaruim şi rpg-ul nWay Chronoblade.

Dave Jones, directorul creativ la nWay (recunoscut pentru rolul său în producţia GTA şi Lemmings) a declarat că Facebook are nevoie de un joc definitoriu care să îl stabilească că o platforma veritabilă în ochii gamerilor.

„Cum Super Mario a făcut asta pentru Nintendo sau Halo pentru Microsoft, cred că este nevoie de un singur titlu, un fel de benchmark care să legitimizeze toată treaba pentru Facebook" a declarat acesta.

Chronoblade Lophi black

Cele mai citite

Error: No articles to display