PrestaShop vine în România

PrestaShop, in premiera in Romania: construieste magazinul online cum si-ar dori clientul sa arate, nu cum ti-ai dori tu!

PrestaShop, una dintre cele mai cunoscute platforme de ecommerce la nivel mondial, cu peste 125.000 de clienţi, va fi prezentă în premieră pe piaţa locală, la ecomTIM 2013. În cadrul evenimentului, un executiv de top al companiei va susţine un discurs pe marginea comerţului electronic şi a magazinelor online.

PrestaShop, companie lansată in 2007, oferă soluţii open source pentru crearea de magazine online. PrestaShop este câştigătoarea premiului Best Open-source Business Application în 2010 şi 2011 şi este tradus în 53 de limbi.

În cadrul ecomTIM 2013, Laurent Crouet, COO pe Europa al PrestaShop, va susţine un discurs despre best practices, ponturi pentru magazine online, intrând în amănunte privind optimizarea şi designul unei platforme de ecommerce.

Evenimentul va avea loc la Timişoara şi este organizat de către cotidianul online de business Wall-Street.ro si 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania.

Reprezentaţii celor mai importanţi jucători din comertul electronic românesc (magazine, procesatori de plati online si emitenti de carduri), dar şi specialişti in SEO, afiliere, social media sau analytics, din ţară şi din străinătate, vor participa pe 13-14 martie la ecomTIM 2013, cea de-a treia editie a celui mai important eveniment regional din Romania, de ecommerce şi marketing online.

In cadrul primei zile a ecomTIM 2013 se va discuta despre tendintele pietei locale de comert electronic, mobile commerce, despre ecosistemul de care are nevoie un magazin online pentru a deveni un brand de incredere, dar si despre afacerile online romanesti de succes.

Cea de-a a doua zi a evenimentului, dedicata workshop-urilor, va pune in discutie teme precum promovarea site-urilor in social media, usability, afiliere sau analytics.

Reducere early bird

Biletele pentru prima zi, din cadrul ecomTIM, se pot achiziţiona la preţul de 69E, iar cele care vor garanta accesul la workshop-uri se găsesc la preţurile de 39E sau 59E, in funcţie de durată şi complexitate.

Până la data de 8 februarie poţi beneficia de reducerea specială, early bird, în valoare de 35%! Pe lângă discountul early bird, dacă vei plăti online, cu un card VISA sau VISA Electron, vei beneficia de o extra reducere în valoare de 10%. Reducerea VISA se acordă din suma de plată finală, dupa aplicarea reducerii early bird.

ecomTim-2013

Evenimentul este susţinut de: Visa, DPD, Allegro Group, Daedalus Millward Brown, PayU.

Printre partenerii media, care susţin ecomTIM, se numără: The Next Web, IAB Romania, Shopmania, ARMO, Avocatnet.ro, Magazinul Progresiv, Liga AC, PMR.

Cele mai citite