Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech a lansat Ultrathin Keyboard mini, o tastatură-carcasă protectoare pentru iPad mini

Logitech a lansat Ultrathin Keyboard mini, o tastatură-carcasă protectoare, concepută să îmbunătățească experiența pe care utilizatorul o are pe iPad mini. Logitech Ultrathin Keyboard mini te ajută să te bucuri, la maxim, de toate opțiunile pe care le ai pe iPad mini, să vizionezi filme, imagini, să accesezi aplicații, în timp ce experiența tastării va fi una foarte confortabilă. Iar profilul tabletei nu va fi modificat; aceasta va rămâne subțire și ușoară.

Atașându-se cu ajutorul unor magneți integrați, foarte puternici, Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de un capac din aluminiu, subțire, ce se asortează cu iPad mini și oferă protecție durabilă. Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o tastatură integrată Bluetooth EasyType, ce oferă un layout tradițional, într-un format mic, de 7 inch. Aceasta conține și taste-scurtături, pentru comenzile pe care le folosești cel mai des, precum copy sau paste.

Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o funcție On/Off, ceea ce înseamnă că iPad mini pornește automat atunci când deschizi cover-ul și intră în stand-by atunci când îl închizi. Tastatura are o autonomie de viață de trei luni (dacă o folosești în medie două ore pe zi) la o singură încărcare.

Logitech Ultrathin Keyboard mini va fi disponibil în Europa din această lună la un preț recomandat de 79,99 Euro.

 

Logitech-Ultrathin-Keyboard-Mini

 

Cele mai citite

Error: No articles to display