Iti dau reducere 1% la PC Garage

Ubisoft confirma planurile pentru Assassins Creed 4

Seria Assassins Creed nu a ajuns la sfârşit. CEO-ul Ubisoft Yves Guillemont a confirmat astăzi că studioul intenţionează să lanseze un nou Assassins Creed în 2014.

Jocul va fi diferit faţă de standardul seriei de până acum, bazandu-se pe un nou protagonist (sau protagonistă) şi o nouă echipă care să îl/o ajute. În plus, jocul va explora alte perioade istorice faţă de cele explorate până acum în serie.

Este evident că următorul joc avea să se bazeze pe un nou protagonist şi o nouă echipă (cu noi poveşti de spus), considerând sfârşitul Assassins Creed 3. Ceva îmi spune că am pus mai multe spoilere decât trebuia.

Guilemont a făcut anunţul în timpul conferinţei financiare pentru anul fiscal 2012, declarând „În anul fiscal 2014, vom întroduce un nou erou în seria Assassins Creed, cu o nouă echipa, plasat într-o nouă perioadă, şi ne aşteptam să că acesta să fie un salt gigantic pentru franciză".

Faţă de titlurile precedente, Assassins Creed 4 va fi produs de mai multe echipe, fiecare preocupată de un anumit capitol cronologic pre-stabilit din joc.

„Vom profita de beneficiul a mai multor echipe, lucrând la mai multe capitole ale brand-ului, fiecare având la dispoziţie câţiva ani pentru a îşi construi propriile lor versiuni de Assassins Creed" a declarat Guillemot.

Ubisoft va oferi mai multe detalii în viitorul apropiat, cel mai probabil la GDC sau E3.

Mă întreb, care ar fi cea mai interesantă perioadă istorică de explorat în următorul Assassins Creed?

assassins creed 3-HD

Cele mai citite

Error: No articles to display