BenQ lansează MS616ST și MX618ST, noile proiectoare Short Throw, cu tehnologie 3D

BenQ lansează în România proiectoarele MS616ST și MX618ST, care pot reda imagini 3D din orice sursă de semnal 3D și proiectează de la mică distanţă. Ideale pentru încăperile mici și medii, modelele MS616ST și MX618ST redau imagini mari de la o distanţă de proiecţie redusă, la o calitate foarte bună, datorită luminozităţii de 2500, respectiv 2800 ANSI lumeni și a contrastului nativ de 13.000:1. BenQ MS616ST și MX618ST beneficiază de compatibilitate HDTV de 480i-1080p, tehnologiile DLP® Link™ 3D și BrilliantColor.

Noile modele încorporează tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie redus cu până la 70% și o durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore, acestea putând fi utilizate pentru o perioadă de 5 ani, perioadă calculată la un regim de funcționare de 5 ore pe zi, 5 zile pe saptămână, 52 de săptămâni pe an. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul proiectat pentru maximizarea economiei de energie și, în același timp, pentru a oferi cel mai bun contrast și luminozitate, folosind minimum de energie necesară.

BenQ-MS616ST

În modul Eco Blank, utilizatorii pot „închide" imaginea, atunci când proiectorul nu este folosit, pentru a reduce consumul de energie cu 70%. Dacă proiectorul nu detectează o sursă de semnal pentru mai mult de trei minute, acesta intră automat în modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie și prelungind astfel durata de viaţă a lămpii.

Funcţia Auto Power Off permite proiectorului să se închidă automat, atunci când nu detectează o sursă de semnal, oprind alimentarea proiectorului pentru a economisi energie. Când proiectorul este inactiv, dar conectat la priză, puterea consumată este de sub 0,5W.

Modelele BenQ MS616ST și MX618ST proiectează imagini cu o diagonală de până la 7,6 metri, la rezoluţie nativă SVGA (800x600), respectiv XGA (1024x768). Ambele modele sunt echipate cu un amplificator audio prin intermediul căruia semnalul audio poate fi redat din smartphone sau MP3 player direct în difuzorul de 10W al proiectorului, chiar și când proiectorul este în modul Stand By.

BenQ-MX618ST

Proiectoarele detectează automat semnalul 3D din orice sursă, inclusiv HDMI 1.4a, și beneficiază de funcțiile USB Reader și USB Display care oferă posibilitatea de a proiecta prin simpla conectare USB „plug&play". Ambele modele au o greutate de 2,75 kg și meniu în limba română.

Noile proiectoare sunt adresate clienților din segmentul de office și educaţie, dar și celor care își doresc un produs pentru home entertainment, cu capabilități multimedia avansate: Short Throw, intrări multiple, inclusiv HDMI 1.4a, USB Display/Reader, SmartEco, difuzor de 10W. Cu ajutorul unui modul USB wireless și a aplicaţiei QPresenter de pe iTunes, proiectoarele pot afișa imagini wireless direct de pe iPhone sau iPad.

Noile proiectoare BenQ MS616ST și MX618ST sunt disponibile pe piaţa din România prin distribuitorii oficiali BenQ din România (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution) la preţuri recomandate care încep de la 2.100 de lei.

Cele mai citite