ASUS a lansat MeMO Pad Smart ME301T

ASUS a lansat MeMO Pad™ Smart ME301T, o tabletă de 10.1", cu sistem Android 4.1 și procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Concepută pentru divertismentul mobil, MeMO Pad Smart este prima tabletă de 10.1", din noua gamă ASUS MeMO Pad, care se alătură recent lansatei MeMO Pad de 7". ASUS a anunțat și disponibilitatea accesoriului opțional Folio Key - o husă protectivă pentru MeMO Pad Smart ce încorporează o tastatură Bluetooth pentru sporirea productivității.

Pronunțat “meemo”, denumirea MeMO provine de la sintagma "My Mobile. My Moment". ASUS poziționează MeMO Pad™ ca o tabletă pentru oamenii în mișcare. MeMO Pad Smart beneficiază de un ecran multi-touch în 10 puncte, cu diagonala de 10.1 inci și rezoluție HD 1280x800 pixeli pentru o interacțiune ușoară cu aplicațiile Android. Tehnologia IPS oferă imagini strălucitoare, cu un unghi de vizualizare de 170 grade. Grație luminozității de 350 nits, ecranul va fi întotdeauna clar și luminos, chiar și sub lumina directă a soarelui. Înclinațiile lui MeMO Pad Smart spre divertismentul mobil sunt dezvoltate de tehnologia ASUS SonicMaster. Aceasta combină hardware-ul audio de calitate, incluzând camere mari de rezonanță și difuzoare stereo de 25x12mm, cu un sistem sofisticat de procesare audio pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului redat de tabletele de dimensiuni similare.

Asus-Memo-Pad-ME301T

Cu o grosime de numai 9,9 mm și o greutate de 580 de grame, MeMO Pad Smart dispune de procesorul puternic NVIDIA Tegra 3 quad-core, oferind performanță și răspuns prompt în Android 4.1. Autonomia se ridică până la 8,5 ore, fiind măsurată în modul de economisire a energiei, prin rularea unui clip video 720p, cu luminozitatea de 60nits și sunet rulat în căști. Stocarea internă de 16GB poate fi extinsă cu ajutorul slotului SDHC. Camera principală de 5 megapixeli și cea frontală de 1,2 megapixeli fac din MeMO Pad Smart un dispozitiv ideal pentru a comunica cu familia și prietenii. 

Asus-Memo-Pad-ME301T-interfete

ASUS MeMO Pad™ Smart rulează sistemul de operare Android 4.1 și vine cu aplicații speciale ASUS. Cu SuperNote Lite, utilizatorii pot citi, tasta și nota oriunde, oricând, în timp ce WebStorage Office facilitează vizualizarea, editarea și crearea de documente compatibile Microsoft Office. Aplicațiile pot fi protejate cu parolă prin App Locker, iar App Backup creează copii de siguranță ale aplicațiilor instalate în memoria internă sau pe cardul SD.

Folio Key este o husă de protecție opțională care învelește MeMO Pad™ Smart cu o tastatură Bluetooth pentru o activitate mai ușoară, fie că sunteți acasă sau la birou. Fabricată din microfibră ușoară, cu prindere magnetică, Folio Key încorporează un stand pentru a menține ecranul la un unghi confortabil pentru dactilografiere și pentru vizionarea filmelor. Tastatura este alimentată de propria baterie internă și poate fi utilizată timp de o lună cu o singură încărcare. 

Modelul ASUS MeMO Pad Smart este disponibil în trei variante de culori: albastru închis, roz fuchsia și alb cristal. În România, tableta va costa aproximativ 1500 lei (TVA inclusiv).

 

 

Specificații tehnice ME301T:

 

Procesor

NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-core 1.2Ghz
12 nuclee grafice NVIDIA® GPU cu suport pentru 3D stereo

Sistem de operare

Android 4.1 Jelly Bean

Display

10.1"WXGA (1280 X 800) iluminat cu LED, multi-touch în 10 puncte, panou IPS

Camere

Frontală 1.2 MP, principală 5 MP

Memorie &
stocare

1GB RAM
EMMC 16GB+5GB gratuit în ASUS WebStorage (2)

Wireless

WLAN 802.11a/b/g/n(3)
Bluetooth v3.0 EDR+A2DP

Conectivitate

1 x Micro USB;1 x Micro HDMI;1 Head phone / Mic-in;1 x Micro SD (suport MicroSDHC și MicroSDXC)

Senzori

Accelerometru, Giroscop, Busolă electronică, Senzor de lumină ambientală, GPS

Aplicații

ASUS launcher ;MyLibrary Lite ;ASUS WebStorage ;File manager ;ASUS sync ;SuperNote Lite;App Locker;App Backup;TegraZone;PinPal;ASUS Studio;Buddy Buzz;Audio Wizard (Maxx Audio)

Audio

Tehnologie audio SonicMaster, Difuzoare Stereo, Microfon

Baterie

8.5 ore;litiu-polimer 19Wh (4)

Culori

Alb cristal, Roz fuchsia, Albastru închis

Dimensiuni

263(W)x180.8(D)x 9.9(H)mm

Greutate

580g

 

Cele mai citite