Toshiba oferă o licenţă gratuită de McAfee Antivirus Plus 2013

Toshiba îmbunătăţeşte din nou caracteristicile de securitate ale notebook-urilor. Viruşii şi alte programe periculoase reprezintă pentru toţi utilizatorii, mai ales pentru cei ce navighează pe Internet, un risc major. Specialiştii în antiviruşi detectează zilnic sute de coduri sursă periculoase, create cu scopul de a prelua controlul sistemului de operare.

Toshiba se adresează acestei probleme prin oferirea unei soluţii gratuite de securitate. Începând cu jumătatea lunii februarie, Toshiba va începe livrarea de notebook-uri, având McAfee®Antivirus Plus 2013 preinstalat. Astfel, după lansarea 'No Matter What Guarantee' - garanţie care protejează sistemele şi echipamentele Toshiba de posibile daune, distrugeri sau furt, compania a decis să facă un pas înainte, semnând în acest sens o colaborare cu McAfee®, pentru suita McAfee Anti-Virus Plus 2013.

"Suntem mereu în căutarea de soluţii noi care să aducă clienţilor noştri plus valoare. În urma cercetărilor de piaţă am găsit metoda optimă de securitate a datelor. Utilizatorii doresc să comunice, să navigheze pe Internet şi să facă cumpărături online, fără riscuri. Am dorit să reducem sau să eliminăm potenţialul risc de securitate, iar pentru asta am analizat mai multe soluţii şi într-un final am ales McAfee®. Astfel, cumpărătorii anumitor laptop-uri Toshiba vor găsi în pachet un cod promotional cu ajutorul căruia vor putea activa gratuit, la adresa www.mcafee.com/ToshibaAntivirus, soluţia Anti-Virus Plus 2013. Această soluţie, completată de calitatea şi fiabilitatea produselor Toshiba, va aduce utilizatorilor acel plus de securitate de care au nevoie pentru a naviga pe Internet, cumpăra produse şi socializa în siguranţă", a precizat Ivan Doubell, Head of Marketing la Toshiba.

"Utilizatorii de tehnologie îşi doresc să stea online cât mai mult timp, tocmai de aceea popularitatea echipamentelor ce se pot conecta la Internet a crescut. Inevitabil au crescut şi atacurile informatice, acestea fiind în acest moment din ce în ce mai concentrate – persoanele care dezvoltă software-uri periculoase ştiu exact care sunt sursele de informare ale utilizatorilor şi care este probabilitatea ca aceştia să apese pe anumite link-uri. Astfel, riscul ca o altă persoană să vă poată accesa datele personale este foarte mare. Ne bucurăm să vedem că Toshiba a făcut un pas important spre securizarea datelor utilizatorilor. De acum, cumpărătorii de sisteme Toshiba pot naviga pe Internet în siguranţă, fără a-şi face probleme legate de securitatea datelor", a declarat Nick Viney, EMEA VP of Consumer, Small business and Mobile la McAfee.

Suita McAfee Anti-Virus Plus 2013 conţine mai multe caracteristici de securitate, printre care: căutare pe Internet şi cumpărături online securizate şi protecţie contra ad-urilor şi popup-urilor periculoase. Mai mult, suita de securitate va genera un icon colorat fiecărui rezultat generat de o căutare pe Internet, astfel încât utilizatorii să ştie dacă site-ul pe care doresc să îl acceseze este sau nu compromis.

Software-ul McAfee blochează automat ads-urile periculoase, protejând astfel datele utilizatorilor.

 

toshiba-logo

 

Cele mai citite