Evolio a lansat Aria mini – tableta de 8 inch, super capabilă

Evolio lansează astăzi Aria mini, varianta de 8 inch a bine cunoscutei Aria. Noua tabletă are o configuraţie bazată pe un procesor dual-core Rockchip RK3066, la 1.5GHz, ajutat de o memorie de 1GB DDR3 şi 8 GB NAND flash, pentru partea de stocare. Procesorul grafic este cunoscutul quad-core Mail400. Sistemul de operare este Android 4.1.1.

Ecranul IPS HD are o densitate de 160ppi, la o rezoluţie de 1024x768, şi este multi-touch. Poate reda conţinut Full HD pe un televizor capabil.

Evolio-Aria-mini-set

Conectivitatea este de top, având toate variantele de conectare: Bluetooth 4.0, 3G (prin modem compatibil), Wi-Fi, HDMI, Micro USB, Micro SD. Putem folosi un card de stocare de maxim 32GB.

Autonomia este de susţinută de un acumulator de 4500mAh, ajutat de tehnologii software de control al consumului. Timpul de funcţionare ajunge până la 4.5 ore.

Evolio-Aria-mini-interfete

Camera frontală are 0.3Mpx, iar cea dorsală 2.0Mpx.

Receptorul GPS este Broadcomm BCM4751. Va exista o versiune care va avea inclus un soft de GPS, iar în pachet, suportul auto pentru parbriz şi/sau tetieră.

Deasemenea vor exista o multitudine de accesorii Evolio pentru Aria mini: căşti Bluetooth, tastatură wireless, etc.

Preţul este 799 lei pentru varianta standard şi 1049 lei pentru varianta cu 3G, iar garanţia este de 5 ani.

Noua tabletă Evolio beneficiază, opţional, de "Kit-ul de Navigaţie", ce conţine car kit, soft DVR (Traffic Recorder) şi soft de navigaţie cu hărţi incluse.

Cele mai citite