Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Endpoint Security for Business, noua suită de securitate pentru companii

Kaspersky Lab a lansat noua generaţie de soluţii de securitate pentru companii, create să ajute firmele să facă faţă noilor provocări în gestionarea eficientă şi sigură a reţelelor. Kaspersky Endpoint Security for Business, noua suită de platforme de securitate pentru companii, a fost proiectată să asigure cea mai bună protecţie din industrie împotriva fişierelor malware avansate şi a infracţiunilor cibernetice, dar şi pentru a combate un alt inamic tradiţional al securităţii IT – complexitatea. Kaspersky Endpoint Security for Business este prima platformă de securitate complet reconstruită, care asigură companiei combinaţia esenţială de protecţie deplină, eficienţă şi uşurinţă în utilizare.

Misiunea principală a administratorilor IT nu s-a schimbat foarte mult în timp, însă au apărut mai multe obstacole. Companii de toate dimensiunile trebuie să facă faţă acestor provocări, însă firmele mici şi mijlocii se confruntă cu o problemă suplimentară: lipsa resurselor şi a expertizei pentru gestionarea noilor nevoi.

Pe lângă fişierele malware sofisticate, care atacă firmele în fiecare zi, administratorii IT trebuie să gestioneze acum probleme mai complexe, precum: smartphone-urile şi tabletele folosite tot mai mult pentru a accesa reţeaua companiei din diferite locuri ale lumii; angajaţii care vor să îşi folosească propriile dispozitive mobile şi PC-uri pentru a-şi continua activităţile de la locul de muncă; informaţiile confidenţiale care circulă liber în reţeaua companiei, sau în afara acesteia, cu ajutorul laptop-urilor sau al stick-urilor de memorie; identificarea şi repararea patch-urilor din aplicaţiile utilizatorilor sau a sistemelor de operare.

Aceste schimbări tehnologice i-au făcut pe administratorii IT să se confrunte cu noi probleme de securitate şi, în majoritatea cazurilor, să fie nevoiţi să evalueze, să cumpere sau să instaleze şi să gestioneze câte o nouă unealtă pentru fiecare situaţie.

Unelte precum Gestionarea dispozitivelor mobile, Managementul sistemelor/patch-urilor, Criptarea datelor şi multe altele sunt alăturate cu tehnologiile anti-malware existente, lăsându-i pe administratorii IT să gestioneze o nouă reţea care este mult mai greu de administrat, însă nu şi mai sigură.

Noile provocări lansate de crima organizată şi numărul tot mai mare de dispozitive personale folosite de angajaţi au făcut protejarea datelor de business mai dificilă ca niciodată. Pentru a simplifica şi proteja companiile de toate dimensiunile, Kaspersky Endpoint Security for Business dispune de mai multe tehnologii noi şi îmbunătăţite, care le permit administratorilor IT să supravegheze, să controleze şi să protejeze reţeaua.

• Gestionarea şi securizarea dispozitivelor mobile - Kaspersky Lab le asigură administratorilor posibilitatea să securizeze şi să protejeze chiar şi smartphone-urile şi tablete angajaţilor. Protejarea dispozitivelor mobile folosite de utilizatorii finali poate fi gestionată de la distanţă cu ajutorul funcţiei Mobile Device Management (MDM).

• Criptarea datelor – Securizarea documentelor, fişierelor sau a CD-urilor, prin utilizarea Advanced Encryption Standard (AES) 256 bit, asigură protejarea informaţiilor în cazul în care dispozitivul este pierdut accidental sau furat. Noua tehnologie de criptare Kaspersky Lab poate fi aplicată şi pentru dispozitive periferice, unităţi mobile, documente şi fişiere, şi este transparentă pentru utilizatori şi pentru aplicaţii, făcând informaţiile indescifrabile pentru infractorii cibernetici.

• Unelte de control pentru utilizatorii finali – Soluţia Kaspersky Endpoint Security for Business poate controla utilizarea aplicaţiilor cu ajutorul politicilor şi a listelor dinamice. Administratorii pot crea, de asemenea, politici adaptate pentru dispozitivele de stocare detaşabile, dispozitvele de stocare USB şi imprimante, pentru a stabili politici web în funcţie de dispozitiv, care să asigure uzilizarea în siguranţă a internetului, în reţeaua companiei sau acasă.

• Administrarea sistemului – O serie de noi instrumente de configurare, implementare şi de gestionare a sistemelor, incluse în Kaspersky Endpoint Security for Business, face desfăşurarea sarcinilor IT consumatoare de timp, cum ar fi instalarea sistemelor de operare, inventarul de rețea, administrarea de la distanță, controlul accesului în rețea (Network Admission Control - NAC) sau managementul licenţelor, mai rapidă și mai simplă. Scanarea automată a vulnerabilităţilor şi gestionarea patch-urilor garantează faptul că utilizatorii şi administratorii sunt informaţi mereu şi la timp cu privire la potenţialele vulnerabilităţi de securitate.

• Totul este gestionat de la Centrul de Securitate Kaspersky Lab - Consola de administrare puternică reuneşte fiecare aspect legat de protecţia asigurată de Kaspersky Lab pentru utilizatorii finali, protejând fişierele serverelor şi infrastructura virtuală sub aceeaşi interfaţă.

• Cea mai bună protecţie anti-malware – Combinaţia cu succes dovedit de metode imediate, proactive şi în cloud pentru detectarea fişierelor malware menţine utilizatorii alertaţi cu privire la cele mai recente ameninţări descoperite de echipa de experţi de Kaspersky Lab. Performanţele deosebite de pe parcursul evaluărilor independete din 2012 au adus companiei cele mai bune calificative din industrie. În raportul de final de an, AV-Comparatives a premiat Kasperky Lab cu cel mai bun punctaj total, în urma testelor pentru concursul "Produsul Anului", pentru al doilea an consecutiv. De asemenea, AV-Test a oferit, în 2012, soluţiei Kaspersky Endpoint Security premiile pentru cea mai bună protecţie şi pentru cea mai eficientă reparaţie.

Kaspersky-logo

Analizând toate testele desfăşurate în ultimii ani de firmele independente de testare, precum AV-Comparatives, AV-Test şi alţii, rezultatele arată că soluţiile Kaspersky Lab au obţinut constant cea mai mare rată de succes în detectarea fişierelor malware, calificându-se în primele trei locuri ale clasamentului în 80% dintre cazuri, cu 20% mai frecvent decât cel mai apropiat competitor.

Responsabilitatea administratorului IT este aceea de a construi şi de a menţine o reţea care să le permită angajaţilor să fie mai productivi; o reţea care este suficient de stabilă încât să nu cedeze niciodata, dar suficient de agilă încât să adpote noile tehnologii şi dispozitive şi care să poată opera încadrându-se în restricţiile de buget stabilite de management. Însă, deşi aceste obiective sunt comune în diferite tipuri de companii, nu există două organizaţii la fel. Soluţia Kaspersky Endpoint Security for Business a fost construită plecând de la nevoile companiilor mici şi mijlocii şi dispune de tehnologii cu protecţie premium, fără a fi nevoie de un buget mai mare sau de resurse umane suplimentare pentru a le gestiona.

Fiind disponibilă deja pe piaţă în pachete specializate pentru companii de toate dimensiunile, soluţia Kaspersky Endpoint Security for Business este o platformă singulară şi unificată, creată de inginerii Kaspersky Lab de la un singur cod de bază, oferind o protecţie mai bună decât orice alt produs de securitate. Printr-o singură platformă, o singură consolă şi cu un singur cost, administratorii IT pot vedea, controla şi proteja toate sistemele şi utilizatorii finali din reţea, fie că este vorba de un PC de pe un birou, un computer virtual din altă localitate sau un smartphone care s-a pierdut prin ţară.

Soluţia Kaspersky Endpoint Security for Business este disponibilă cu următoarele configurări de bază, modulare şi extensibile, pentru a răspunde nevoilor actuale şi viitoare ale companiilor:

• Kaspersky Endpoint Security for Business: Core – fundaţia sistemului Kaspersky Lab de protecţie anti-malware şi firewall pentru staţii de lucru, gestionată de consola de administrare intuitivă Kaspersky Security Center. Aceasta este soluţia pentru clienţii care îşi doresc cea mai bună protecţie anti-malware.

• Kaspersky Endpoint Security for Business: Select – incude tehnologiile Workstation & File Server Security, Application Control with Dynamic Whitelisting, Device Control, şi Web Control. De asemenea, este inclusă şi o soluţie de protecţie mobilă, care cuprinde un agent de securitate endpoint şi Mobile Device Management (or MDM).

• Kaspersky Endpoint Security for Business: Advanced – cuprinde toate tehnologiile incluse în pachetul KESB Select, având în plus unelte de criptare şi de gestionare a sistemului. Dacă nevoile companiei includ administrarea de la distanţă, gestionarea patch-urilor şi identificarea vulnerabilităţilor, atunci KESB Advanced este soluţia potrivită pentru tine.

• Kaspersky Total Security for Business – pachetul include protecţie suplimentară, asigurând securizarea la nivel de infrastructură pentru web, e-mail şi serverele de infrastructură. Soluţia Kaspersky Lab asigură protecţia de la utilizatorul final până la portalul de internet.

O mare parte dintre aceste tehnologii de securitate şi eficienţă IT sunt, de asemenea, disponibile pentru a fi cumpărate separat, pe post de soluţii specifice. Aceste oferte individuale permit companiilor să îşi personalizeze structura de protecţie, adaptând tehnologia Kaspersky Lab în puncte specifice ale reţelei, în funcţie de nevoie.

"Am intrat într-o epoca a atacurilor cu ţintă predefinită la nivel înalt, uneltele sofisticate de spionaj devenind din ce în ce mai răspândite," avertizează Eugene Kaspersky, Preşedinte, CEO şi cofondator Kaspersky Lab.

„Spionajul cibernetic devine cea mai periculoasă ameninţare pentru companii, aproape orice corporaţie fiind vulnerabilă la atacuri, indiferent de mărime sau de cota de piaţă. Toate organizaţiile deţin informaţii care pot fi valoroase pentru infractorii cibernetici şi care, apoi, pot fi folosite pentru a pătrunde în alte companii. O astfel de intruziune poate fi declanşată de un infractor cibernetic care vrea să se îmbogăţească, sau de un stat care caută să fure date care nu îi aparţin sau informaţii clasificate. Orice persoană cu putere de decizie în companie ar trebui să ţină cont de aceste lucruri atunci când se construieşte infrastructura de securitate IT a companiei.", explică Eugene Kaspersky.

Cele mai citite

Error: No articles to display