NVIDIA lansează noua super placă - GeForce GTX TITAN

NVIDIA lansează noua placă GeForce® GTX™ TITAN, care are la bază cel mai rapid GPU de pe planetă și este proiectat să creeze cel mai rapid PC pentru jocuri, din lume.

GTX TITAN are aceeași arhitectură NVIDIA Kepler™ precum supercomputerul Titan din cadrul laboratorului național Oak Ridge, care ocupă primul loc în Top500 supercomputere din lume.

Prin implementarea unei soluții de tip 3-way SLI, cu 3 plăci video GeForce GTX Titan, pasionații de jocuri vor putea ajusta, la maxim, orice setare vizuală, fără să-și facă probleme că vor depăși limitele termice (TDP).

Proiectată cu materiale premium, GeForce GTX TITAN beneficiază de o serie de tehnologii noi, precum o cameră de răcire foarte eficientă. Designul general al GeForce GTX TITAN evocă spiritul unui supercomputer și uriașa lui capacitate: GPU extrem de rapid și o putere de procesare grafică peste concurență, livrate cu eficiența pe care numai un GPU Kepler o poate furniza.

NVIDIA-GeForce-GTX-Titan

GeForce GTX TITAN reprezintă soluția perfectă pentru noile PC-uri de dimensuni mici datorită caracteristicilor sale termice și acustice.

GeForce GTX TITAN:
• Conține 7 miliarde de tranzistori
• Are 2.668 nuclee GPU – cu 75% mai mult decât NVIDIA GeForce GTX 680
• Livrează 4,5 teraflop în punct de precizie unic și 1,3 teraflop în punct de precizie dublă
• Suportă noua tehnologie GPU Boost™ 2.0 ce sporește automat performanțele grafice, suportă tensiune deblocată și comenzi avansate pentru control mai ridicat
• Suportă modul SLI pentru o performanță ridicată

Placa video GeForce GTX TITAN va fi disponibilă începând cu 25 februarie 2013 la partenerii locali ai NVIDIA și la parteneri adiționali precum Colorful, Galaxy, Gigabyte, INNO 3D, MSI, Palit și Zotac din afara SUA. Prețul estimativ este de 4,399 RON.

Cele mai citite