Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Blizzard a confirmat BlizzCon pentru 2013

După un an de absenţă, Blizzard a anunţat că 2013 va vedea un nou BlizzCon. Vineri şi Sâmbătă, 9-10 Noiembrie 2013, sunt datele oficiale pentru eveniment.

Ultimul BlizzCon a avut loc în 2011, când a fost prezentat Diablo 3 şi Mists of Pandaria. Anul trecut nu am avut nici un Con marca Blizzard, deci într-un fel, nu ne putem aştepta la nici un mare titlu anul acesta. Asta desigur, dacă nu se anunţă ceva la Blizzcon şi apoi este lansat două săptămâni mai târziu.

Evenimentul de anul acesta, cel mai probabil, va prezenta un expansion pentru Diablo 3, un alt expansion pentru World of Warcraft (evident), iar ceea ce mulţi fani spera să audă, ceva despre MMO-ul "secret" Titan sau Blizzard All-Stars, conceptul DOTA văzut prin ochii celor de la Blizzard.

Bineînţeles, pentru fanii studioului, evenimentul promite posibilitatea testării produselor live, finale eSports, mini-turnee, panouri cu diferite prezentări, competiţii de Cosplay şi multe alte "surprize". La sfârşit vom fi martori la un act de încheiere, aşa cum a fost concertul Foo Fighters în 2011.

Pentru moment, preţul şi valabilitatea biletelor nu au fost încă stabilite. Pentru fanii din ţări îndepărtate, care nu au monetarul necesar, cel mai probabil că Blizzard va permite live-streaming pentru o sumă "modică".

BlizzCon Logo

Cele mai citite

Error: No articles to display