Sony lansează noul NEX-3N

Auto-portretele nu au fost nicicând mai simplu de făcut: noul Sony NEX-3N are un corp compact, uşor de manevrat. Ecranul LCD clar, luminos, de 7,5 cm (tip 3.0) se rabatează instant la 180° pentru fotografii uşor de făcut la distanţa de un braţ. Mai mult, are adăugat un nou buton de zoom pe corpul aparatului pentru controlul distanţei focale printr-o singură atingere. Potrivit pentru încadrarea manuală a portretelor, butonul de zoom ajustează și zoom-ul digital, dacă nu folosești un obiectiv puternic.

Orice fotograf știe că cele mai bune fotografii au la bază o compoziție de excepție. Noua funcție Auto Object Framing îmbunătățește calitatea fotografiilor fără efort. Camera analizează fotografia – portret, cadru de detaliu sau chiar subiecți în mișcare - și decupează automat imaginea pentru o compoziție profesională.

Cântărind aproximativ 210g, NEX-3N este cel mai mic și ușor aparat din lume, cu obiective interschimbabile și senzor APS-C. Acest senzor captează mai multă lumină decât un senzor dintr-o cameră compactă obișnuită, fiind cheia fotografiilor cu detalii splendide și videoclipuri Full HD cu adevărat deosebite. Mai mult, este ușor să creezi efecte profesoniste de tip background defocus, prin colecția de obiective interschimbabile cu montură E, întocmai cum ai obține cu o cameră DSLR mai mare și mai voluminoasă.

Sony-NEX-3N

Senzorul de mare dimensiune al camerei impulsionează sensibilitatea ISO până la valoarea maximă de 16000. Senzorul este completat de un procesor avansat BIONZ care folosește aceleași tehnici de reducere a zgomotului de imagine ce au fost încorporate și în modelul full-frame α99. Nivelurile de reducere a zgomotului și claritatea sunt ajustate individual pentru diferite zone din imagine.

NEX-3N este de asemenea primul NEX cu obiective interschimbabile de la Sony care oferă suport pentru noul „TRILUMINOS Colour". Vei experimenta o vastă paletă de culori aprinse, ultra realiste, când fotografiile și videoclipurile vor fi derulate pe orice televizor BRAVIA TV cu suport pentru „TRILUMINOS Display".

Acum există o nouă categorie de 13 obiective cu montură E care te ajută să experimentezi potențialul creativ al camerei NEX-3N. Alege dintre teleobiectiv, obiective de zoom, obiective grandangulare, obiective macro, marca Sony cu optică de la Carl Zeiss, în funcție de situația de fotografiere. Fiecare model îmbină performanțe optice deosebite, cu un aspect elegant, pentru a completa camera ta cu montură E. Există de asemenea o întreagă clasă de accesorii Sony, de la huse și curele care se asortează ca stil, până la baterii de rezervă.

Noua cameră compactă și ușoară NEX-3N cu obiective interschimbabile de la Sony va fi disponibilă începând cu luna martie.

 

 

Specificații

 

NEX-3N

Senzor imagine

Exmor APS HD CMOS de. 16.1 megapixeli

Sistem autofocus

25 puncte AF cu detecţie de contrast

Sensibilitate ISO

Fotografii: ISO 200 – 16000

Filmari:echivalent ISO 200 – 3200

Format înregistrare video

AVCHD 50i/25p

Vizor optic

N/A

Ecran LCD

7.5cm / 3.0-type 460K-dot; rabatabil 180°

Fotografiere continuă

4 fps (aprox.)

Efecte fotografie

11 moduri, 15 efecte

Dimensiuni

109.9 x 62.0 x 34.6 mm (approx.)

Greutate (cu baterie şi card de memorie aproximativ)

269 g

Greutate (doar corpul aparatului)

210 g

Durata bateriei (aprox.)

480 cadre

Conexiuni/interfeţe

Multi/Micro USB* (permite încărcarea); HDMI Type D

*compatibil cu Micro USB   

Blit încorporat

GN4; ISO 100·m / (GN6; ISO 200·m)

 

Cele mai citite