Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Amnesia: A Machine for Pigs pregătit pentru lansare în vară

Amnesia: A machine for Pigs, continuarea teoretică şi spirituală a veritabilului joc horror Amnesia: The Dark Descent, este aproape terminat. Jens Nilsson, co-fondatorul Friction Games, a anunţat că săptămâna aceasta, versiunea finală a proiectului produsă de thechineseroom (co-developer, creatorii jocului Dear Esther) a fost primită, iar "A Machine for Pigs" a intrat în ultimele stadii de producţie. Lansarea jocului este aşteptată undeva în ce-a de-a doua jumătate a anului acesta.

După ce primul joc a fost un succes comercial şi critic, Frictional au pasat proiectul la thechineseroom din lipsa de fonduri. Aparent cele două studiouri nu mai au decât „de testat, reparat, optimizat, portat, tradus şi toate acele etape normale întâmpinate în crearea şi lansarea un joc".

A Machine for Pigs era plănuit sa fie lansat de Halloween anul trecut. Din fericire, ceea ce nu ar fi fost decat scurt un episod în universul Amnesia s-a transformat într-un joc complet. „Iniţial am crezut că va fi un joc scurt, experimental, plasat în universul Amnesia, dar thechineseroom avea o viziune mult mai mare de atât". Scrie Nilsson. „Odată ce efortul lor a progresat, potenţialul pentru un proiect mult mai mare a devenit vizibil. Ceea ce am ajuns să facem nu mai era ideea noastră originală, ci un joc Amnesia complet. Un alt fel de Amnesia, dar cu siguranţă nu un scurt experiment".

Amnesia - A Machine for Pigs

Cele mai citite

Error: No articles to display