Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Blizzard a anuntat inceperea unui parteneriat cu Sony

Chris Metzen, vice-presdintele responsabil cu dezvoltarea francizelor şi poveştilor la Blizzard (nici măcar nu ştiam că există o astfel de poziţie), s-a urcat pe scenă în cadrul evenimentului de presă Sony, anunţând că Blizzard se întoarce pe piaţa consolelor, graţie unui nou parteneriat cu Sony.

Metzen a ţinut să amintească publicului că Blizzard a lucrat iniţial pe console, iar în tot acest timp studioul a aşteptat ocazia potrivită pentru a se întoarce înapoi. „Producţia de jocuri pe console este în sângele nostru, suntem foarte pasionaţi în legătură cu asta". A declarat acesta. "Am pierdut foarte mult timp gandinu-ne ce franciză ar putea fi cel mai uşor tradusă pe console, care ar face saltul [de la PC la consolă] dar şi-ar păstra accesibilitatea".

Aparent, primul joc destinat portării pe platformele proprietare Sony este Diablo 3, care va fi pregătit atât pentru Playstation 3 cât şi PS4. Metzen a declarat că jocul a fost reconstruit pentru console, ceea ce înseamnă că interfaţa a fost optimizată, iar controlul a fost modificat în aşa fel încât jucătorii să aibă un control direct asupra personajului. Jocul va beneficia şi de posibilitatea unui nou co-op pentru patru jucători unic, care va permite împărţirea ecranului în mai patru, permiţând jucătorilor să îl joace pe acelaşi display.

Deşi a declarat că o versiune rulabila pentru Playstation 3 este existentă, developerul nu a prezentat nimic la eveniment. Totuşi, Blizzard a confirmat că în cadrul evenimentului PAX East (Martie 22-24), versiunea pentru PS3 va fi prezentată într-o formă jucabilă, iar publicul va avea acces la acest build.

D3Logo

Cele mai citite

Error: No articles to display