Diablo 3 va putea fi jucat offline pe PS3 si PS4

  • Published in Stiri RPG

Săptămâna trecută, am aflat că Blizzard doreşte să porteze franciza Diablo pentru platforma Sony, Playstation 3 si 4. Acum, am aflat că versiunea pentru consolă a lui Diablo 3 nu va mai avea nevoie de conexiune la internet pentru multiplayer pe Playstation 3 sau Ps4. Vorbind de multiplayer, Blizzard va implementa posibilitatea jocului co-op local, pe aceeaşi consolă sau online.

Tranziţia la console

Jocul va suferi câteva schimbări în drumul său către consolă. Blizzard a menţionat că jocul va folosi o mecanică specială pentru evitarea inamicilor, iar stilul de "click, click, click" implementat în mişcare nu va mai fi implementată. În schimb, mişcarea va fi facilitată de stick-ul analog, ceea ce teoretic ar trebui să facă totul mult mai fluid.

Totuşi, este o decizie destul de ciudată pentru Blizzard, una care sigur va înfuria PC-gamerii. Diablo 3 de pe PC a avut/încă are nevoie de conexiune online pentru single-player. Nici nu vreau să discut de Real Money Auction House şi masivul dezechilibru pe care acesta l-a cauzat. Bineînţeles, nu prea se pune problema cheat-urilor pe console, dar ceva îmi spune că RMAH nu va mai fi implementat pe Playstation 3/4.

D3Logo

Cele mai citite