Trei noi routere Linksys: Smart Wi-Fi Router AC1200, AC1600 și AC1750

ELKOTech anunță lansarea de către Linksys a trei noi routere 802.11ac Smart Wi-Fi, cu viteze mai mari, care oferă utilizatorilor control ridicat asupra rețelei wireless de acasă și asupra dispozitivelor conectate.

Routerele au fost lansate împreună cu un adaptor compact USB 802.11ac, cu noi capabilităţi şi o serie largă de aplicaţii (accesibile în Smart Wi-Fi Apps), care îmbogățesc gama de produse Linksys® Smart Wi-Fi.

Prin utilizarea noilor routere Smart Wi-Fi, utilizatorii vor avea viteze wireless foarte ridicate. Ele se instalează uşor şi pun la dispoziție mai multe instrumente de monitorizare și control, precum și noi aplicații mobile pentru accesarea documentelor personale și a conținutului multimedia de oriunde și oricând.

Noile produse lansate de Linksys includ trei modele: Linksys Smart Wi-Fi Router AC1200, AC1600 și AC1750. Toate trei sunt echipate cu tehnologia 802.11ac - care oferă performanţe deosebite cu viteze Wi-Fi de până la 450+1300 Mbps - fiind compatibilă cu dispozitivele wireless 802.11b/g/n.

Linksys-Smart-WiFi-AC1750-EA6700

• Routerul Linksys Smart Wi-Fi AC 1750 HD, EA6700 – este cel mai puternic din portofoliul Linksys Smart Wi-Fi, routerul fiind ideal pentru utilizatorii cu până la 10 sau mai multe dispozitive. Routerul dual-band oferă viteze Wi-Fi de până la 1300 Mbps în bandă de 5 GHz și până la 450 Mbps în bandă de 2.4 GHz. Routerul este compatibil cu cele mai noi dispozitive, precum smartphone-uri, tablet PC-uri, e-readere, notebook-uri, console de jocuri, Smart TV-uri, playere Blu-ray și camere wireless.

• Routerul Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1600, EA6400 – este o alegere potrivită pentru locuințele cu cinci până la șapte dispozitive conectate. Atinge o viteză de până la 1300 Mbps în bandă de 5 GHz și până la 300 Mbps în 2.4 GHz.

• Routerul Linksys Smart Wi-Fi Router AC 1200, EA6300 – oferind viteze de 867 Mbps în bandă de 5 GHz și de 300 Mbps în bandă de 2.4 GHz, routerul dual-band AC1200 este potrivit pentru locuințele care au până la cinci dispozitive conectate, precum PC, smartphone și Smart TV.

Toate cele trei routere sunt echipate cu porturi Gigabit Ethernet și USB 3.0, care permit transferul rapid de fișiere între dispozitivele conectate. De asemenea, adaptorul Linksys AC 580 USB Wi-Fi le permite utilizatorilor să își actualizeze rețeaua wireless a PC-ului la 802.11ac și să folosească noua tehnologie pe dispozitive.

Pentru a permite utilizatorilor să monitorizeze şi să controleze mai uşor reţelele de acasă, Linksys a lansat o hartă inteligentă de reţea, care va fi gratuită pentru noile routere Smart Wi-Fi. Harta oferă o reprezentare a reţelei şi a tuturor dispozitivelor conectate, astfel încât utilizatorii pot afla informaţii importante despre conectivitate şi lăţimea benzii folosite. În același timp, le oferă control şi posibilitatea de a rezolva rapid problemele.

Noile routere Smart Wi-Fi pot fi instalate uşor, de pe majoritatea tablet PC-urilor şi smartphone-urilor sau chiar de pe un browser, fără a fi nevoie de un CD de instalare. Utilizatorii se conectează aşadar rapid la router cu ajutorul PC-ului, tablet PC-ului sau smartphone-ului, apoi urmăresc instrucţiunile de instalare. Un cont opţional Linksys Smart Wi-Fi poate fi creat după instalare pentru a avea control, de oriunde şi oricând, asupra reţelei de acasă.

Printre aplicaţiile pentru routerele Linksys Smart Wi-Fi, care vor fi disponibile din primăvară se numără:

Nume

Dezvoltator

Descriere

FileFinch

Fresh Consulting

FileFinch ajută utilizatorii să îşi creeze propria soluţie cloud, mai sigură, cu ajutorul propriului hardware. Tot ce este necesar să facă este să conecteze un drive USB flash sau HDD la un router Linksys Smart Wi-Fi şi să îşi acceseze contul. Astfel, ei au acces la fişierele lor oriunde.  

Qnext pentru Facebook

 Qnext Corp.

Qnext le permite utilizatorilor să acceseze şi să partajeze fişiere foarte mari cu prietenii de pe Facebook, fără a le uploada, cu ajutorul unui router Linksys Smart Wi-Fi.

HipPlay

Axentra Corporation

HipPlay le permite utilizatorilor să acceseze, să se joace şi să partajeze conţinut multimedia din reţeaua de acasă de oriunde cu ajutoul unui device mobil.

save@home

Xoriant

Cu ajutorul save@home utilizatorii pot, cu un singur click, să salveze fotografiile de pe un smartphone în reţeaua de acasă, prin cloud.

 

 

Cele mai citite