ASRock la CEBIT 2013

ASRock prezintă, la CEBIT 2013, noi linii importante de produse – plăci de bază mainstream DIY, sisteme mini PC home theater şi plăci de bază server/workstation. Plăcile de bază DIY se vor împărţi în trei categorii, printre care se numără seria de gaming Fatal1ty, seria OC Formula, creată de Nick Shih, şi seria Extreme bazată atât pe platforme AMD, cât şi Intel. Cât despre mini PC-uri, tot ce vă putem dezvălui este că vă vom prezenta o platformă de gaming futuristă, rezultată din colaborarea între BMW Group DesignworksUSA şi ASRock!

Plăcile de bază DIY vor fi împărţite în trei grupe pentru acest eveniment. Vor fi plăci de bază pentru gameri, overclockeri şi profesionişti, pentru ca toata lumea să-şi poata construi propria platformă ASRock!

Fatal1ty X79 Champion şi Fatal1ty Z77 Professional vor reprezenta seria Fatal1ty, arma legendară care să însoţească gamerii fanatici în timpul luptelor neîncetate. Fiecare placă este trasată cu schema specifică de culori roşu şi negru şi beneficiază de portul Fatal1ty Mouse pentru reflexe supraomeneşti.

ASRock-X79-Fatal1ty-Champion

Reprezentanta seriei OC Formula va fi nimeni alta decât placa multiplu-premiată şi doborâtoare de recorduri, Z77 OC Formula. Dacă percepi overclocking-ul ca o misiune dificilă, atunci Z77 OC Formula este echipată cu Power Kit, Connector Kit şi Cooling Kit pentru a asista la îndeplinirea cu succes a acestei misiuni.

ASRock-Z77-OC-Formula

Şi nu în ultimul rând, seria de plăci de bază Extreme, construită din materiale de înaltă calitate, va include modelele X79 Extreme11 şi Z77 Extreme11, ce vor oferii demonstraţii live în sistem 4-Way SLI şi RAID 0, cu SSD-uri SATA3 pe porturi LSI SAS. Cât despre AMD, ASRock va prezenta placa de top 990FX Extreme9. Şi, de asemenea, un model FM2A85X Extreme6, pentru a demonstra rezultatele record de la evenimentul FM2 OC COMPUTETION.

ASRock-X79-Extreme11-box

Mai mult, plăcile de bază seria 8 de la Intel, precum Z87 Extreme6, Z87 Pro4-M, H87 Pro 4 şi B85M, vor fi de asemenea expuse în cadrul acestui eveniment.

Ce obţii atunci când combini o consultanţă creativă cu expertiza în design-ul industrial şi auto cu liderii din design-ul plăcilor de bază? Indiciul este acoperit elegant cu negru şi rosu şi beneficiază de un format deosebit. BMW Group DesignworksUSA şi ASRock au venit cu un răspuns – un PC de gaming.

În afară de noua platformă misterioasă de gaming, seriile VisionX, Vision HT şi MINI vor fi prezente la acest eveniment internaţional, pentru a-şi demonstra capacităţile de imagistică 3D şi efectele de sunet incredibile.

ASRock sunt mândri să îşi prezinte cea mai nou linie de IPC-uri, servere şi staţii de lucru. Produsele oferă un design personalizabil, suport tehnic pe termen lung şi servicii satisfăcătoare post-vânzare.

Noi tehnologii, aduse în faţa dumneavoastră. ASRock va prezenta un show extins pe durata ediţiei CeBIT 2013, ce are loc între 5 şi 9 Martie în Hanovra, Germania Sala 17 Standul D32. Suntem de părere că pachetele noastre de plăci de bază vor încânta pe deplin pasionaţii!

Cele mai citite