Spiders şi Focus Home Interactive au anunţat Bound by Flame

  • Published in Stiri RPG

Spiders şi Focus Home Interactive au anunţat producţia unui fantasy action-rpg cunoscut sub numele de Bound by Flame. Anunţul a prezentat şi primul gameplay screenshot al jocului.

Bound by Flame este plasat într-un univers fantasy-întunecat (evident!) în care vom intra în pielea unui mercenar posedat de o forţă malefică, un fel de demon al focului. Pe parcursul campaniei vom putea să accesăm puterile malefice, acceptând abilităţile demonului sau am putea merge pe calea eroică şi să respingem oferta de puteri supranaturale. Pe parcursul jocului, vor exista momente în care vom decide dacă trebuie să oferim părţi din sufletul eroului pentru din ce în ce mai multă putere, fapt care va afecta corpul eroului.

Jocul este împărţit în mai multe capitole, fiecare cu mai multe questuri în jurul naraţiunii. Deciziile făcute de jucător pot influenţa restul jocului.

Character Customization va permite modificarea sexului şi caracteristici faciale (care vor fi afectate de prezenţa demonului de foc). Evident, jocul va beneficia de un sistem de crafting care ne va permite să creăm, să îmbunătăţim armura şi armamentul pentru o experienţă mai bună.

Bound by Flame este pregătit pentru lansare pe PC, Playstation3 şi Xbox 360 la sfârşitul anului 2013.

Bound by Flame

Cele mai citite