TRENDnet anunţă disponibilitatea noului adaptor Powerline 200 AV Nano

TRENDnet anunţă disponibilitatea noului adaptor Powerline 200 AV Nano, model TPL-308E, şi a kit-ului format din două astfel de adaptoare, model TPL-308E2K.

Noul adaptor realizează transferul de date prin infrastructura reţelei de energie electrică, fiind un dispozitiv ideal pentru extinderea soluţiei de conectare locale, în clădirile cu interferenţe puternice asupra soluţiei wireless, sau locuri unde accesul cablurilor este dificil. Faţă de alte adaptoare din clasa sa, TPL-308E este mult mai compact (cu aproape 50% mai mic), reuşind să se integreze perfect în spaţiile aglomerate.

Din perspectiva securităţii, adaptoarele sunt prevăzute cu un sistem de criptare eficient(128-bit AES) şi un buton de sincronizare, ce permite schimbarea imediată a cheii de criptare. De asemenea, noile echipamente pot comunica cu alte adaptoare TRENDnet Powerline AV, fără nici o instalare în prealabil.

TRENDnet TPL-308E beneficiază şi de un modul de eficientizare a energiei, reducând consumul de curent cu până la 70%, atunci când adaptorul este în repaus.

TPL-308E2K Powerline 200 AV Nano Adapter Kit = $74.99

TPL-308E Powerline 200 AV Nano Adapter = $39.99

TrendNet-TPL-308E

 

 

Cele mai citite